Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona na francuzu ima boravisnu dozvolu...
@Paran0id GLUPOSTI, PRVO FRANCUZI SU NAPISALI DA JE DZUMHUR IZ SRBIJE, STO ON FAKTICKI I JESTE JER TAMO ZIVI, A I MATER MU JE POSRBICA. PREMA TOME, NEMA TU NIKAKVE PRISTRASNOSTI. DA SU ZELJELI, IZBACILI BI DJOKOVICA.
@Paran0id MOLIM DZUMHURA DA SE PREDSTAVLJA DA JE IZ SRBIJE, A NE IZ BOSNE! DRAGI DAMIRE, MI SE STIDIMO TEBE I SLOBODNO SE MOZES IZJASNJAVATI KAO SRBIJANAC. AKO TAMO PLACAS POREZ, A PLACAS, NE VIDIM RAZLOG DA SE IZJASNJAVAS DA SI IZ BOSNE. BOSNU ZABORAVI!
Steta, daleko bi dogurao da je igrao.
Ne znam sta je sporno il nek daju da se iskupe divlju kartu za nase terminatore Tomu Brkica,Fatica,Basica ,mislim da bi to bila nekakva a mozda i nikakva utjeha za Dzumhura al bar bi imali naseg predstavnika,il neg mu omoguce da igra s maskicom od golf dvojke radi G sile il od najnovijeg ajfona 33 10 il da mu isplate 60 milja evra odstete,inace neg gase turnir nije bas mal novacani iznos u pitanju,more se jedna fina garsonjerica od 120 kvadrata za taj iznos uzeti
Damir Dzumhur king
nije Novak ni lud kada želi organizovati alternativu ATPu...
pa jebiga avi znamo koliko nas francuzi vole od pamtivjeka🤣🤣🤣🤣
Dzumhur bi samo dzaba vrijeme oduzimao. Svi znaju da ce izgubiti. Ko vele, sto traciti vrijeme...
Damireeee bez samopostovanja nema ni postovanja od drugih. Pa ti jos palamudi nisi bosnjak. Eto vidimo koliko ti je pomoglo ulizivanje u razne anuse.
@HeisenberG22xx najviše bih volio da svi koji se ne osjećaju Bošnjacima svoju “građansku” idu tražit u Banja Luku i Mostar. Ovdje su samo pričinjavali štetu, pozitivnom diskriminacijom ka svemu nebošnjačkom.
Nece, ne boj se. Oni samo mogu i smiju da palamude kod nas. Manji entitet i skutoriju obilazecu velilom luku.
Mali Sengen nije isto kao i pravi Sengen. Ovo je vise Velika Srbija jer Sengen je dobio ime po gradu blizu kojeg je potpisan. Ovo bi trebalo dobiti ime Beograd po gradu u kojem ce se potpisati i iz kojeg dolazi. Pvdje je rojec o jacanju uticaja Srbije u regionu i jacanju ekonomike Srbije jer njima ovo najvise odgovara. Ovo za nasu privredu nije dobro. Motivi Sengena i ovog Frankestajna su drugaciji.
Pa znamo šta jEvropljani misle o Balkancima , pih!
Nevalja ti ime ..vidis da si tamo neki Van Dum Hur..crkli dabogda
Sami smo krivi, mi, narod. Što nam je "država" predmet smijanja i opšte diskriminacije u svijetu. Sjetite se suđenja protiv Francuske u nogometu. Šta da kažem osim da nam nikakvo zvučnije ime nije došlo u državu zadnjih 5 godina, a naši predstavnici u predsjedništvu se samo svađaju i izdaju saopćenja. Nismo bolje ni zaslužili. Toliko.
Ma mogu kako hoce