Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FORZAAAAAAAAAA MILAAAAAAAN !!!!!!!
NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://www.powerplaymanager.com/r561 :::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u postojećim sportovima broji oko 350 000 korisnika i svakim danom sve je veća::: http://www.powerplaymanager.com/r561
barKa k i t o
A na koga tačno mislite kad kažete dvoboj \'najvećih\'???
@doors MA TORNJAJ SE!!!
Ovo je prilika za obje ekipe da osvoje svoje prve ovosezonske golove nakon poraza u prva dva kola od Spartaka i Chelseaja. pa da GOLOVI SE OSVAJAJU A BODOVI SE ZABIJAJU
ubice ih real
bice to teska utakmica, Real je strasan.
samljecemo babe talijanske
mr.zi.m i jedne i druge.. ga.mad obicna na jednoj str. ciganija sa trenerom firaunom na drugoj nosonja sa jaranom zubonjom.
www.reprezentacija.com
Moram poslati najoštrije protestno pismo ftvu i bhtu zato što se ne prenosi direktno Braga - Partizan umjesto nekih ušljivih Real - Milan. Stoka iz RSa svakako prati taj vlaški tim na RTSu i ostalim vlaškim televizijama, šta nas više silujete sa Partizanom i ližete dupe smrdama iz RSa.
Braga - Partizan zicer dana tip. 1. na 50 km dobitak 90 km čistih 40 km u padže !
Samljeće ih Milan kao faširano meso...