Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno bi bilo X, više se očekivalo od Francuza, u nastavku takmičenja budu li se susreli sa Gaučosima, Kariokom, Elfom ili Lavovima, vratit će ih na tvorničke postavke ..
Steta za Australiju, Francuzi nista vise nisu pokazali od njih :)
NAJSKUPLJA REPREZENTACIJA NA SVJETSKOM HAHAHA IGRAJU ZA KLINCA, KATASTROFA, A TRENER FAKAT NIJE NORMALAN
Australac Aziz Behic
Kockasti, cuvajte se u osmini finala Allez les Bleus ! 🇫🇷
U međuvremenu, neki članovi bosanske reprezentacije jučer su posjetili sirotište u Moskvi. "Tužno je vidjeti njihova mala lica bez nade za bolje sutra", rekao je Vladimir, 6 godina.
Jel ti drago sto si ovo napisao ? Jer ocito si cekao 4 da bi samo ovo mogao napisat
Jel ti drago sto si ovo napisao ? Jer ocito si cekao 4 da bi samo ovo mogao napisat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od citavog prvenstva najvazniji je VAR. Naredni clanak treba da ima naslov VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR
Čuj Francuzi? Samo neke crnčuge.
Idu Francuzi minimalno do polufinala će vidite ;)
drago mi je samo zato sto mrzim ovu australiju, al francuzi su ko kyrac igrali
Slabi i neiskusni su ovi Francuzi. Mislim da je Payet trebao biti pozvan, ipak ima odličnu sezonu iza sebe i bio bi jedan od glavnih igrača. Rabiot isto, bio bi korisniji od ovog Tolissa. Selektor je loš takođe, bez ikakve taktike, i od bilo koje jače ekipe će izgubit. Ipak mislim da posle Svjetskog dolazi Zizu na klupu pa se mogu nadati nečemu na Euru sljedećem i Mundijalu u Katru. Ovo blijedo zasad izgleda.
KArleuša svim srcem za Srbiju https://pbs.twimg.com/media/DfzWUJWXkAAg5gA.jpg
E MOJI FRANCUZI KAKVE IGRAČE IMATE A ZAMALO VAS AUSTRALIJA NE ZGUZI!
Francuska nikakva, najblaže rečeno. kao što sam govorio i prije SP-a, nemaju timski duh, nisu ukomponovani i imaju lošeg selektora. Imanu strašnu repku po imenima, ali džaba im sve to.. Ispasti će ubrzo, siguran sam. Australija simpatična ekipa, nisu loši bili, pogotovo u defanzivi. Opet na osnovu ciganskih golova, jedna repka bodova..
Ovi Francuzi nisi bas pokazali da su neki favoriti i to protiv zemlje kojoj je kriket glavni Sport.