Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo iskusni pobijede i kad igraju loše, naprijed BiH, idemo dalje!!!
I.B.
boljismo odkipra nekganjaju golf
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SVAKA CAST BRAVO
@SVICARAC2000 na cemu bravo? na mucenju? ovako se ne igra fudbal, spaha igra plejmejkera
neka dobijam dissove, sve su to glpi ljudi. OVOM KIPRU SMO TREBALI UBAMBUSAT SEST GOLOVA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U ovoj utakmici se dešavalo - ništa. Dva gola su samo nespretnost kiprana. Ovakva ekipa može samo mlati ekipe iz treće evropske lige, druga i prva su za ovasastav - misaona imenic. Navijači BiH budite realni i sa skromnim zadovoljni. Naravno, uz nadu da će se ispoliti neke nove i stamenije generacije. Ne samo u fudbalu, več u svemu uopšte! Generacije koje neće čuvati noge - već, koje će podmetati glavu pod džon. Jedini je to put, kao i prije70 godina!
Gdje su sada svi koji su pljuvali na Tina i ismijavali njegove igracke kvalitete? Vidjelo se veceras da ima pregled igre koji nam je falio u ekipi. Iskreno govoreci u prvoj postavi smo imalis amo jednog "inteligentnog" igraca tj. Pjanica, sve ostalo su bili cisti trkaci a s takvim timom se ne moze racunati na dobar rezultat protiv ozbiljnijih ekipa. Tinovih par pasova su bili bolji i korisniji nego trcanje bez smisla Kolasinca itd.
tačno mi žao malog, bukvalno jedina papetova dobra inovacija u reprezentaciji, a ljudi ga nisu prestali pljuvati otkako se pojavio. mislim, razumijem i ja originalnu reakciju, nepotizam, okej, ali čim je odigrao par utakmica vidjelo se da zaslužuje, nevezano za prezime.
Medunjanin je bio u vrlo losem izdanju sinoc,previse gresaka i ne trci.Ja ga ne bi vise pozivao u reprezentaciju (hvala mu za sve one golove) jer sto je on pokazao to je nedovoljno.Spahicu organizovati jednu oprostajnu utakmicu i zavrsiti sa mukama ( iako je sinoc bio jedan od boji) ,jer jednostavno ostario je i cesto je neuracunljiv.Treba dovesti igrace koji mogu i hoce trcati,trcati,trcati...
Jedva protiv Kipra... :DDD
fali Miske i General
samo Pjaniću svaka čast
ja bih igro bunker I kontre protiv Grčke
Protiv Grcke moramo ovako igrati: (4-2-3-1).... Mesa, gledaj i uci. Vranjes - Spahic - Sunjic - Kolasinac --------- Pjanic ---- Cimirot --------- --- Hajrovic ---- Susic ----- Lulic ---- --------------- Dzeko ----------------
Ovi sto pucaju minuse nemaju pojma o fudbalu
Je li vam krivo Srbi? Naravno da jeste. Zato popucajte of muke.
Ma panetan si ko KONJ
Pomozite svojoj eDržavi, regrutiranje novih igrača eRevollution-a. Mnogo zabave i druženja, uputstvo za novitete, ratovi sa mnogim državama - postanite vojnik, general, političar, novinar ili trgovac - izbor je vaš, pridružite nam se. https://www.erevollution.com/en/register/53383
Hajrovic i TSS su ovu utakmicu spasili. Sve dok nisu oni usli, nisu padali ni golovi a Bgm ni neke prilike. I svaka cast Pjanicu, igrac utakmice. Njegove lopte su nevjerovatne. Ali Pjanicu je potrebna podrska u napadu da bi bio efikasan. Pjanic ne moze meda ako je sam. A Hajrovic dobro probija i napravi vise prostora za Pjanica. Hajrovic od prve protiv Grcke, a Bgm i TSS je zasluzio.
i izgleda da je Safet Susic bio upravu kad se tice dolazak Tina Susica...
VLASCAD i SKUTORCAD,su taman poceli da se spremaju za grupno orgijanje. Ali ih je nas DIJAMANT zajebo.
@MehoPotrcko nije bas da bismo orgijali ali bi podyebavali. A Sto se Dzeksona tice, da si zabo neki stup na ivicu sesnaesterca, pa da pjanic i ekipa gadjaju u stup, vise bi se lopti odbilo u mrezu ne Dzeki sto je dao. Promasio bar 5 zicera.
makar malo da se ublaži ona pornjava što je belgianci načiniše...haj bar dva da smo him dali
skoro svi glupani na ovim komentarima do sada su pljuvali po Hajrovicu osim mene naravno i ispade da nam je on djoker. Do njegovog ulaska gledali smo leprsave primadone kako vracaju loptu Begovicu kad god mogu. nigdje borbe, nigdje zara, nigdje zelje da se da gol. Udje Hajrovic i sve krenu kako treba, brzina, agilnost, ostrina. Samo mije zao sto ne veze jos i Duljevica koji ej isti takav vatreni tip. Tako se danas igra a ne kao protiv Belgije manakeni i primadone.
tacno . Inace su ti sandzaklije vatreni tipovi..