Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osime otjeraj safeta dok nije kasno, ubleha ce nam prirediti sramotu protiv ovakve grcke k\'o sto je i protiv ganci portugalaca.
Odlicna utakmica, tesko se Susicu
gledam ove grke i kontam... valja nama opet u baraz... :P zaista su najgadnija ekipa koju sam ikada u zivotu gledao... nevjerovatno kako prljavo i neatraktivno igraju... neka nam je Bog na pomoci u kvalifikacijama... inace, dvije solidne partije danas... sutra ocekujem vise i naravno... da njemacka rasturi one dzilase, majku im njihovu... pozz ljudi...
Čitam maloprije neki od komentara sa klixa i strpa Hrvatsku u red velikana, iako zabravlja da je od Ćirine generacije pa na ovamo redovno (pošto su u prvi šeširima zbog tog uspjeha) u lakim grupama pa opet budu drugi sa recimo ovim Grcima, zato treba biti oprezan kad velikani ne mogu se izboriti za prvo mjesto niti dvadeset bodova osvojiti u najlakšim grupama kako će ne toliko velika Bosna koja nije mogla recimo Francusku pobijediti u Parizu i osvojiti 23 boda. Grčka je favorit prvenstva pošto je bila bolja od moćne Hrvatske.
nisi normalan, trce ko djeca neka po terenu, grci ih ponizili sa igracem manje
MA KAKVI MI I NASA REPREZENTACIJA , MI NIKAKO DA SHVATIMO DA I DRUGI TRENIRAJU I DRUGI IMAJU SELEKTORE I TRENERE , NISMO MI LOSI TOLIKO ALI SU DRUGI DOBRI I BOLJI !
dje ti je mama
poz svima! :D ovako ne mrzimo bosnu, nisam nacionalista, ali narode moramo se malo spustiti sa nebesa ! pricamo da su portugalci ganci u fudbalu, da je irska nizerazredna itd. a sve te lose repke nas GUZE! zasto? ja licno mislim da pape nije kriv... mislim covjek postavi ekipu sa igracima koji su mu na rapolaganju, to sto dzeko, miske, ibricic itd. nece da trce to je glavni razlog neuspjeha! zalosna je istina da jedino mozemo pobjediti estoniju, maltu , san marino i neke druge ekipe, dok švede, irce, portugalce ... podcjenjujemo mislivsi da smo nes bolji od njih sto nazalost nije slucaj. nemojte me pogresno protumaciti ovo je samo moje licno misljenje ;) BIH
Hajd utakmica i nekako al prijenos nikako,katastrofalno
sve u svemu realan rezultat..ockivao sam pobijedu poljske,ali na kraju su imali i srece...
nezasluzeno ovo 1:1, poljaci mnogo bolje igrali
a jes draga u pravu si, ja sad moram Tacija pitat ako hocu na Kosovo, ma nema veze, ja cu ovim nasim seljacima u RS-u bacat bombe o nezavisnoj RS, a nek oni krepaju sa 300 maraka mjesecno i nek brane tamo neki park za koji sam ja dobio dobru lovu, heheh, ja miline, mada mi je malo krivo sto Kosovo ima fudbalsku reprezentaciju, al haj, imam i ja Igokeu, hehehehe
1. Grcka - 17 bodova 2. Slovacka - 15 bodova 3. BiH - 14 bodova 4. Estonija - 9 bodova itd...
mile opet si mjesao tablete, nije bolan Republika Srpska, nego Rebuplika Kosovo, eno i stadio su dobili. P.S. Voli te tvoja zenica, sad popi mlijeko i na spavanje, valja ti sutra park dokrajcit .
Katolicka braca dominantnija nad pravoslavnim sm.rad.ovima, steta sto nije dominaciju krunisala pobjedom kao sto smo i mi 95-te
nikad nisam volio grcku negativnu igru (koju su prikazali i danas u prvom poluvremenu), ali moram priznati da su danas osteceni od strane sudije za ono iskljucenje.
iduce evropsko bice bogato za jednu novu reprezentaciju koja se zove reprezentacija Republike Srpske .Zivio Dodik