Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liverpool, Palace, Newcastle, Everton, Bournemouth, Norwich su klubovi u kojima bi on mogao braniti. Liverpool je nezadovoljan Mignoletom, Howard napušta Everton, tako da Asmire dobro razmisli. Po meni Everton idealan za njega!
tacno sam doveden kao zamjena i ostao kao zamjena. i dalje smatram da je proveo sezonu na klupi, vecinu utakmica je odigrao u prvi mjesec i pol kad je belgijanac bio povredjen. a period od desetog mjeseca do petog je dug i golman koji ulazi u igru svaku petu utakmicu sto nije dobro za njegovu formu,tako da je fakticki proveo sezonu na klupi,a ti samo gledaj statistiku
samo ne znam ko ce dati za golmana 12 miliona koji je proveo sezonu na klupi
Na klupi? Branio je 6 utakmica manje od Courtoisa....nemas pojma..
jest branio prvih mjesec i pol kad je povredjen bio belgijanac nakon toga branio svaku petu utakmicu a ti gledaj statistiku nadam se da si uracunao i 15 minuta kad je ostao celzi bez golmana proslu sedmicu da je igrao cijelu utakmicu. a golman koji igra na kapaljku od desetog mjeseca do petog je van forme,a psihicki da ne govorim crkajes na treningu a znas da neces igrati
Evo ga, krece sezona transfera na Klix-u
Gdje li ce dzeko ove godine
@PpitarR nema gdje nece. Klix ce ga do Augusta ugurati u minimalno 10 klubova :) Nego, mene vise brine Tino, sta je sa njega ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba da ode u drugi klub,da moze konstantno braniti,nije njemu 20god.pa da ceka svoju priliku..