Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajeve preimenovati u Ljiljane
uvijek smo i bili Ljiljani i Gazije, ne znam kome se ovi dodvoravaju sa tim nazivima zmajevi, azdahe, tigrovi, lavovi... Vjerovatno da ne uvrijede cetnike i ustase koji mrze reprezentaciju i ne kriju zadovoljstvo kod poraza i neuspjeha, pojedini tetoviraju i teritoriju genocidne tvorevine i drze se za muda dok svira himna BiH... A nasi su i grb NS promijenili, onaj sa ljiljanima, samo da im ugode. Mater bi rodjenu za marku prodali, stoka kriminalna
Ja sam mnogo volio ovu rep. al ruku na srce malo je tu bilo vrhunskih igraca . Pintul ,Dadić ,Ramčić, Geca,Begić ,Šabić ipak nisu ni blizu igracima kakve danas imamo.
Prodali smo identitet Ljiljani zarad dva naroda koje bole neka stvar za BIH. Nije ni cudo sto ljudi smatraju Bosnje izrazito glupim narodom . Oni imaju svoje obiljezijja i zastave no glupi Bosnjo ima Euro zastavu s kojim se dici .
puna mi dusa kad vidim ljiljane
Sa ovakom ekipom izgubiti samo 1-0 od Brazila
Pored aut linije su plesale zgodne djevojke pa su nasi slali loptu u aut i kada nisu trebali HAHAHAHAHAHAHAHA. Dedic nije dao da se postavi zivi zid pa mu Ronaldo zakuca golcinu sa 35 metara..komedija :)
natoj utakmici nermin halilovic i njegov delfin tetovaza su postali bozanstvo ubrazilu sjecamse kojuce avidi kako brzo prodje
nermin sabic pardon
jes i ovaj svijet napredovao :-D
Sjecam se ja u stomaku, mama place, al' ne os srece, stari pijan ko majka, razbija sve od reda, zamalo da abortiran budem!