Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Svedskoj rasisam. ZDRAAVOOO!
Švedska je paradox - mlada repka skoro nijednog čistokrvnog šveđana a treča največa stranka Sverigedemokraterna = fašisti, pored toga Švedska u odnosu na svoju veličinu prima najviše doseljenika/izbjeglica od svih zemalja.
http://www.svtplay.se/klipp/997814/ali-suljic-15-aringen-som-ska-till-chelsea Cim ovaj mali sto je vec u Chelsea Fc u sobi drzi nash sal a ne svedski ima sanse da igra za nas. A to gdje si rodjen nema veze, ima hiljade primjera gdje su braca i sestre rodjene cak i do 3 razlicite zemlje radi razni okolnosti. Sve je kako se osjecas ili do interesa. Nasha repka je najbolji primjer svi ginu za Bosnu a vecina vani odrasla.
A plus navija za Juventus :-)
I opet bosanac kao nacionalnost... daj se dogovorite... kad se treba hvaliti necim sto se radi vani onda smo svi bosanci a kad je popis u pitanju bosanci su haman genocidasi... mrs mater vam poganu svima
Pa nacionalnost i jeste Bosanac i Hercegovac..Bošnjak, Srbin, Hrvat u BiH su etničke grupacije. A kad je popis u pitanju jedina ispravna stvar je reci kako je neregularan i jedan veliki cirkus. Popis jeste neophodan ali pitanje br. 24 gdje je nacionalnost izjednačena sa etničkom pripadnošću je za Ginisa.
Prvo ne postoji tacna granica ni definicija etnicke i nacionalne pripadnosti, drugo to je u ovom sto ja govorim nebitno, bitno je to da su se bosanci haman lincovali prije i za vrijeme popisa, licemjerstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemaji sandjaklija, jbo te ta ekipa
Momci ostanite gdje jeste,u nasoj zemlji vlada stela,niko ne voli patriote,najbolje profitiraju oni koji misle samo na sebe
Ko Jugoslavija,raspašće se!
Švedska je inače multietnička zemlja :D
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Ako su rođeni u Švedskoj, onda su Šveđani. Lijepo je znati porijeklo i ponositi se istim po potrebi, ali ne vidim nikakvu zanimljivost što ovi ljudi, koji su rođeni u različitim švedskim gradovima, igraju za reprezentaciju Švedske.
Pred svijetom Bosanci, u Federaciji i okolini Bošnjaci... hm
Ovog Alija sulica pod hitno zvati u rep. BiH , to je buduci Lahm.!
imam jednu molbu da pritisnete lajk na ovom linku ispod za takmicenje je vama je to nekoliko sekundi a ovom momku mnogo znaci http://www.swissbeatbox.com/x3me-grand-beatbox-battle/
papci...