Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Nema tu sreće dok normalni ljudi poput Duška dolaze na noge lopovima iz vlade, parlamenta, i svih nacional stranaka. Prinče s Neretve, trebao si to mršnut ipak.
Nemam snage da komentariše pojavljivanje ''uvaženog komentatora,sportskog radnika, gospodina ubstitutio-cambio na fotki 4. a zamislite i savjetnika g-dina Osmanovića. E to smo mi ''zaslužili'' Bošnjaci. A ni Duško nije zaslužio da mu ovaj drži ''slovo''.
POZDRAV ZA ZALJUBLJENOG VOZARA KOJI JE MORAO ODMAĆ MALO OD GRADA PREMA IGMANU - I JESI MEDŽDŽED JARANE...HAHAHAH
samo da pozdravim ove iz njihove stranke i da im kažem da im se našištim nejači usta...eto toliko..ah da i pozdrav za vozare čija noga varniči ko elektroda kad dohvate asfalt...a onda nazad malo prema obroncima grada..vozari vozari...nisu svi medždžedi