Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro dosao Dario! :)
Dario rode , dobrodošao kući pa nije krv voda.
Ja se najezim od pomisli da za reprezentaciju pocnu igrati oni koji to zaista zasluzuju. Da ne gledam vise Sunjica,Hadzica,amidzinog jazavca........nego prave igrace. Ancic godinama igra u LP sa Astanom a nama propali Sunjic i vec sada drugoligasa drzi odbranu. Cimirot razvaljuje u PAOKu a Hadzic iz Turskog drugoligasa sece po terenu. O amidzinom jazavcu ne bih trosio slova,izmisljeni vezni koji se iz Hajduka ne moze prodati a Hajduk bi cistacicu prodao samo da nesto zaradi
Svi vi sto pljujete spahica veze zive nemate.Spaha jest imo ispada ali je uvjek zbog drugih on ispadao kriv.Uvjek je stajao u zastitu svijih saigraca bilo konto bio.Koji nas fudbaler ili kapiten bi otisao na dzenazu nasim navijacima?Spaha je to uradio i jos mnogo dobrih stvari.Protiv Grcke nije htio izaci krv mu lije iz noso.A vi nesto tu glumite kabadahija i te stvari..
Molim vas ne pljujte po Spahicu kao sto ste pljuvali po Hasanu,Baljicu,Hasagicu itd.Ne budite nezahvalni i lakomisleni.Svako ima vrline i mane.Nek su svi zivi i zdravi.Hvala im za sve lijepe trenutke.
@Prd0nja Nije mi namjera da vrijeđam, ali ima u "Psihologiji sa psihijatrijom" - Slobodan Loga, A Kučukalić - čitavo poglavlje o osobama koje ružno govore - "pljuju", uspješnije od sebe. Ne mogu se sjetiti kako se zove taj poremećaj, ali izazvan je podsvjesnom željom da budu kao navedeni uspješni. U nemogućonosti ostvarivanja cilja, stremljenja ili želja, pljuju po bilo kome ko je iole malo uspješniji od njih samih. Zapravo, kako je to opisano u pomenutoj knjizi, podsvjesno pljuju sami po sebi
@Prd0nja ne dipr
Dobro dosao medju pravu raju.Budi strpljiv i spremaj se.
Čim prije zamijeniti kabadahijicu.
Treba mu pružiti šansu jer želi svim srcem da igra za BIH
Hajd momak kad tako kazes ,onda nek ti je sa srecom . Taman da onog kabadahiju zamjenis ,al dostojno ,nikako da se ugledas na njega.
Dobro nam došao i puno sreće!