Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li vas stid objaviti ovo realno...niti jedan dribling mu nije uspio, decko dribla i sebe i protivnika. Zalosno je kako za sitnu paru nekoga pokusavate promovisati...lise vam ide. Sretno decko ali ova losa promocija ti ne treba.
@ČičineBrčine A ne znam jel ovo bilo 100 ili 200 eura za clanak
@ČičineBrčine Derbi 2014 Dulja za 1-2 boli li strumfe?
jedini igrač kojem prate svaki dribling haha
Bogami vi ko da vas Dulja plaća.. Pa jeste li vi normalni o ćemu pišete.. Lik pelja melja loptu po čoškovima, ni jedan mu dribling nije uspio a vi ga u zvijezde ukivate, ja ga prvi volim kao navijač Sarajeva al brate niste objektivni sekunde...
😂😂😂😂😂😂 bolji teren na vlakovu
Duljevićev show i asistencija u pobjedi Dresdena nad Heidenheimom hahahahahahahahah Novinar D.B. da li se ti to salis sa nama.Zemljace da kazem nesto - Ne moze na silu nista, polako majstore tek je otisao dajte momku vremena ovakvim naslovima i izvjestajima ga omalovazavate pravite klovna i cirkusanta od njega.Pa ovo je dno sportskog novinarstva.Nemam nista protiv momka ali ovo nije nacin da nekoga guras,bolje da si napisao da je zabio 3 komada iako nije dao nego sto si postavio ove klipove
Duljevic je bolji , hrabriji i prodorniji od svakog naseg reprezentativca koji igra na njegovoj poziciji. Bez obzira sto je bez iskustva u velikim utakmicama , ja bih ga stavio od prve minute.
dresden je 6 bodova prosuo bezveze , prvo furt kod 1:0 izvuce 1:1 bezveze , drugo isto bielefeld , pa vode 3:1 u 90 prime 2 gola zavrsi 3:3
Kakav ba show...veci show na metalcu kad su turniri nego ovaj 3 skill star pes igrac
Dulja je dobar i vidan je napredak , ali ovi sa klixa pretjeruju u promociji doticnog , ne znam zasto insistiraju na tome kad je vec pozvan u reprezentaciju .
Protiv Belgije Lulic treba ic na prirodnu poziciju - u vezni red, pogotovo sa izostankom Pjanica, jer nam je tek sad vezni red tanak, a on treba kljucnu ulogu odigrat protiv Belgije. Dakle, Duljevic na krilo, pokazao se protiv Spanije i ja Kirin kupu.
@1921zeljo Kakav Lulic i crni vezni red???
Bolji trenutno i od Lulića i Višće...
Ovaj potez oba puta nije zavrsio do kraja!