Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajmo sad ovo potcrtati za sva vremena. "Najbolji" igrac iz nase lige ode u drugu bundesligu. Najbolji igraci nasih komsija idu u: Liverpool, Totenham, Chealsea, Juventus, Fiorentinu...
uvijek se neko nadje da sve posere, nasa posla
@bossyx JARANE COVJEK JE NAPISAO ISTINU NAJBOLJI IGAC SA 24 GODINE OTISAO U 2 LIGU KLUB KOJI SE BORI DA NE ISPADNE
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
duljeviću svaka čast, ako si dobar igrač sigurno će to prepoznati veći timovi od ovog
Jeste dosadni sa Duljevićen rekao bi čovjek da igra u nekom velikom klubu. Napišite I to da igra u fenjerašu koji se u drugoj ligi bori za opstanak.
Respect momčino Samo nastavi kako si krenuo i cijeli svijet će znati za tebe Na pravom si putu
Ako smo gledali BIH vs BELGIJA mogli smo zakljuciti da je Dulja veliki majstor i nocna mora za branice svjetske klase :)
Ako je to fakat tako kao sto je napisano u ovom tekstu eto njega nazad u Rajvosa vec u maju ako ne i prije.
Jel Duljevic placa ove reklame klixu ???? Svako malo o njemu,sta vam je ba ne igra u Bayernu....cccc
Bravo Dulja, samo naprijed, mi koji smo te gledati kako igraš vjerujemo u tebe
Uvijek se nadje neki analiticar da iznosi kritike po osnovu svog visegodisnjeg iskustva stecenog u kladionici i lokalu gdje kafu od danas moze da plati i sutra. DULJA, svaka cast! Samo gazi!
Dresden se bori za opstanak u drugoj Bundesligi, bježe samo 4 boda Darmstadtu koji je 16. na tabeli. Članak jeste pre napumpan...
Momak igra odlicno. U Bundesligi bila ona 1 ili 2 ili 3 sigurno moze da napreduje i da se usavrsi. Kakav je igrac pokazao je to protiv Belgije. Samo gazi momce pa da te gledamo i u jacim klubovima ABD❤
Joooj kako igra Dulja Allahami :D
reko bi cojk ljudi drugi na tabeli, a oni ispod polovine nedje dole
Samo red, rad i disciplina. Talenat ima svakako. Korak po korak do bundeslige. Nije bezveze igrat u njemačkoj. A ovi naši papci sveznalci koji nisu makli iz kantona mogu samo bacat prašinu i feninge brojat u novčaniku što im mama još uvijek pere veš i pravi ručak i daje im po marku dvije za kafu i moli Boga da ne nađe poso. Klošari.
"dribling iz Belgije"...hahahaha
U 2 LIGI IGRA 3 BODA OD ZONE ISPADANJA STA TO PRICATE GLUPOSTI
Igracina Mlad momak zeljan igre Sigurno bolji od vecine koji igraju u nekim jakim klubovima.