Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momak......Samo ne soliraj ko na PS, srce će nas opaliti:) SAMO SARAJ"VO!
Ne bi on solirao da ranije nije gol zabio, ali opet trebao je sutati oba puta, mogao je zabiti hat-trick, steta :)
Ne smijemo se žaliti fakat, ali buraz bilo bi lijepo vidjeti 1-4
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo je jedan grad, samo je jedan klub. Sarajevo Šampion
Sarajevo Horde Bog i Carsija neka zivi Bosna nasa drzava !
@steri-šemsa-Ma jok,čini ti se.Eto vi ste na klixu.Isti ste ko "pacovi " iz kanalizacije,nigdije vas.
smoriste brate kao da su ligu osvojili ... pa spanci ne pisu o classicu ovoliko ko vi o derbiju ... mada tekma nakon dugo godina je bila dobra
Inace navijam za Zelju ali svaka cast nasim rivalima koji su nas, ne bas velikom razlikom, nadigrali. Da bi se pobjedjivalo, mora se i gubiti. Kolo srece se okrece :)
Da sam ja Kodro nikad mi nebi zaigrao. Propustiti onakve dvije šanse pred golom, sam. Pa to je bruka nad brukama. I on profesionalni igrač...Kilav.. Skupila se djeca iz mahale...
Utihnuli manijaci nešto a pljuvali su otrov godinama. Dobar derbi svaka čast i jednima i drugima.
Tako je to u fudbalu, ispuste zasluženu pobjedu protiv Zrinjskog, ali pobijede nezasluženo Željezničar. Ljudi se toliko "šetaju" ligom da su na travnjaku Grbavice svako malo morali odmarati :)
Kad me srcani ne strefi, dva puta -.- Sreca da su strumfovi umrli i nisu mogli meda, inace oni promasaji kostaju utakmicu. Nema tu takvog pristupa, inace se ostaje u mahalskoj ligi :)
titula jest blizu šteta za vas što ce ostat samo blizu na kraju,TM87
haha sta je ovo svi pitari na Klixu ovog jutra
Predaj se štrumfe :D
Izgubio si bojjjjjjjj
Nikadaa vise ti ne pricaj o njoj,,, naprijed mali plavi nema predaje!