Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasični naš papanluk
nadam se da ce ga ova kazna opametiti prije nego pocne bjesniti i psovati sudiju, i tako sebe svrstati medju civilizirane igrace. ako se to ne dogodi, treba odmah da zna da mu je igracka karijera vec zavrsena.
Đubre neodgojeno . . . ! ! !
tonchi idi u sumu papak hvataj krmad
pa neka je, treba nasu stoku nauciti pameti..kad pocne tersati i siriti ruke nesto i trcati prema sudiji..papanluk pravi.
rek'o sudiji da mu je dedo bio u Hitlersjundgen-u i to je bila kap koja je prelila čašu
Dobar je mali iako sam željovac.... al on ko Spahić zaboravi da igra u Njemačkoj Bundesligi a ne gdje je prije u jakoj Premijer Ligi mogao Sudijama govoriti i hebati šta je htio
Sa Spahićem se niko ne može porediti još zadugo. Najgore je što se zbog Spahića sataniziraju mnogi drugi naši igrač u europi.
Nama je u krvi da pljujemo...
18 utakmica - 1 gol.. Kako ga KLIX hvalio ja sam mislio da je king-kong...
Ne daje ni De Bruyne 70 golova po sezoni pa je opet u top 5 igraca. Da gledas Dynaml znao bi da im je najbolji igrac
Momak je najbolji igrač 2.bundeslige.Skoro svi napadi kreću od njega,a dobar je i u odbrani.Vjeruj mi ne bi kod Nijemca bio u pocetnom sastavu da nije dobar.