Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko voliš sarajevo da si otišao džabe. joj što ne limvo ove na rende kora
Kapitenski si ga ti metnuo klubu,ode kapiten besplatno hahah
Orginalni naslov glasi "Sarajevu želim da osvoji duplu krunu i ligu prvaka i europski superkup" :) :)
A do juče bila priča "ne ide on ispod 2 miliona € i to u neki od većih evropskih klubova". Borussia, i ova i ona, Sparta itd., nema ko se nije otimao za travestita. A istina je da nikko ga ni džaba nije htio. Utrapise ga na jedvite jade nekim pljesnivcima sto metiljajiu između 2. i 3. lige. Znači plač...
@relod87 Sarajevo od njega dobilo 400 000 rinaka. Po ostatku komentara vidim da ti inteligencije nije jača strana jer nisi shvatio pa neću komentarisati.
Dulja sretno da ti bude. hvala na svemu i vrati se nekad pred kraj karijere.
Eto ti njega za po godine u Zrinjski
Dulja ako ne izbacis potez viska swaba te nece trpiti. Sto se tice ljubavi prema Sarajevu i toga se okani jer znas i sam da se nisi bas oduzio ovom klubu kao gospodin i insan.
joj seljacke a nece da produzi....razguli futavac . malo ti 15.000 plata da i Sarajevo zaradi...pogan