Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebe Dulja’ ne vadi!
na grbavici bio uz Dzeku nas najbolji igrac,
Pisete o Duljevicu kao da igra za Real a ne Njemackog drugoligasa koji je blize dnu nego vrhu, pa koliko je "uletio" vasem sportskom novinaru ? Realno imamo bar 20 mozda i vise igraca o kojima bi mogli pisati.
kad njemci odaju priznanje, to onda mora biti zasluzeno! svaka cast, samo naprijed!
Momcina i igracina - a zmaj. Iz tih razloga, ja ne budem lijen, vec fino 'odem' na Sportschau.de, upisem se i glasam za Harisa za novembarski 'Tor des Monats'. Jer, i jeste naj-gol, Englezi bi mu zavidjeli. ;) Sretno, Duljevicu!
Momak je igracina steta sto nije igrao za Zelju Sada bi igrao u prvoj ligi u Njemackoj Iz FK Sarajevo moze igrati u drugoj ligi samooooo...
@zastoDazastoNe kome ste vi to prodali igrača iz želje u bundesligu? Ako se dobro sjećam upravo je jedini transfer iz FK Sarajeva bio Berberović u Bayer Leverkusen. Ye.bo te željo klošarski klub vazda bio.
Bravo decko.. samo tako!
pričaju ljudi da ga traze Real i Barca
@carakovo92 I jesu li ga našli, gdje je bio?