Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja miroljubive nacije u PM
Toliko miroljubiva da ih Mossad mora čuvat
Nista drugo i ne mozes ocekivati od njih, nista lijepo, samo lazi, smutnje, prevare..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zabij im qurac. Oni se i svoje sjene boje.
Kako se boje, kad 100 godina ratuju protiv 300 miliona arapa oko sebe?
protiv 300 miliona arapa? Ili si htio napisati da se Palestinci bore s osam miliona ćifuta plus 300 miliona arapa inače američko-izraelskih pušiquraca?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Allahu Ekberrrrrrrrrr
logikom ante iz mostara tacno se na ovim sportistima iz izraela vidi da su islamofobi, boze sacuvaj bruke i sramote da se jedna reprezentacija koja ti dodje u goste treba cuvati dugim cijevima. sramota za BiH
ne kontam cemu toliki strah,ko nem oraha u dzepu guzici se ne boji
svako, ama bas svako vas gleda kao sliku koju vidi u ogledalu...tako i oni. znaju da bi nama trebalo obezbjedjenje kod njih, pa misle da smo i mi takvi. cuj uklonila se privatna auto oko hotela!? ne znaju oni da mi nemamo auto-bombe, da je to njihov nacin..ne znam ko im dozvoli to osiguranje!! i ko ce platiti za sve to! stvarno sam veliki protivnik nasilja, ali bas bi voljela da ih prebiju navijaci(znam, znam-sda ce te se okomiti na mene-da im trebamo dokazati da nismo takvi, blah, blah, blah...ali trebali bi malo popusiti gnjide)
Mogli bi mi svi da nesto naucimo od Zidovskog naroda: oni su svi za jednog-jedan za sve! Pomazu jedni druge. Zato su i tako mocni u svijetu,svidjalo se to nekome ili ne!
Ovo su potomci onih pacova koji su se izvukli iz ralja 3. Rajha
Treba im "strpati" pet komada,,prije toga aplauz na himnu i samooo navijanje,,standardno,,...ne bosti se sa "rogatijim"
boze ovdje se ne radi o politici i nekakvoj prici o ljubavi ili mrznji prema izraelu, itd, gdje idete s tim komentarima u pm lijepu. pitanje je konkretno sta ce te tolike cjevcuge i takvo sigurnosno obezbjednjenje na jednoj yebenoj kvalifikacijskoj tekmi i to sa jednim osrednjim timom kao sto je izrael a ni mi nismo neki sampioni? je li to da pokazu kako su bosnjaci kao toboze palestinci jer su, hajde, recimo, nekakvi muslimani (a naravno bosnjaci su u stvarnosti vise ateisticki opredjeljeni nego li vjerski). sranje, yebali mater i oni i tekma. da su nasi konji pametni, zabranili bi dolazak nasim navijacima na utakmicu pa nek igraju samo i nek vide shupci ko smo i sta smo a koliki su oni shupci.
Trebali su dotegliti i jedan onaj svoj oklopni autobus kojim razvoze koloniste između ilegalnih naselja po okupiranoj Zapadnoj obali. Ipak ovaj Centrotransov ima previše prozora. Mogao ih je kakav lik sa munare gađati RPG-om na autocesti.
Stara vijest i te mete su povučene iz ponude i upućeno je izvinjenje od strane te dvije zemlje.
Svi smo mi sa nestrpljenjem iščekivali da se oni pojave kako bi ih napali pred hotelom. Čak smo i po onom pljusku sa našim samoubilačkim prslucima na njih čekali. Toliko su nam interesantni. Nakantati ih na Bilinom polju i otpratiti kulturno nazad na divlji istok. Osiguranje im uopće ne treba jer nikome nisu interesantni.
Sutra ce biti neki incident izazvan od strane izraelske reprezentacije ukoliko rezultat ne bude po njih povoljan! O ovom se nasiroko prica po cionistickim forumima sirom Evrope.Ukoliko sve ode na birokratiju njihova diplomatija,ucijene,su daleko mocnije tu...Bilo koja provokacija od strane nasih navijaca tokom nepovoljnog rezultata vodi gubljenu utakmice van terena !
Ko da papa dolazi a ne obicni izraelci
Toliko su mi bitni da necu ni gledati utakmicu, ja da se pitam nikad moja ekipa nebi stala u liniju sa korovom ljudskog roda.
Izraelci ... dobro dosli u BiH youtube.com/watch?v=yLHGTJjHXLo
kaze njihov jedan igrac"pred muslimanskom publikom pokazacemo kako se bori za izraelsku zastavu",onda bi trebao biti i on kaznjen zbog ove izjave,mijesanje politike i vjere u sport