Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta zna gurbet o lojalnosti, vrijednosti? Bez morala, inteligencije, vrijednosti. Bio i ostao gurbet. Da je imao muda ostao bi u Barseloni i borio se za svoje mjesto. Slabic.
Eto njega u Realu poslije svijetskog prvenstva , ako se bude odrzalo takmicenje.
Smece, misli da je on tim a ne vrijedi nista bas nista.
Cavani je za njega Messi...
Pa sta je mislio da dosao u klub iz ljubavi
Ko je Dugarry??????
može mu se očito. i pokazao je da mu klub ne znači ništa.
Sta ce slaviti jbt Francuska liga kad prvi razvali drugog 7-1 zna Neymar da je vjerovatno pogirjesio i da u ovakvoj ligi nece nikad dostici svoj maksimalni potencijal
Na jednu ruku razumijem, imas para koliko hoces a imas mjesta u svakom klubu i onda svejedno ti, a mi za sicu para slusas i trudis se da sacuvas dobru poziciju.
Tako je kad ljudi ne znaju cijenit ono sto imaju.
hej Dugarry, kako stoje stvari, nisi vise u Parisenzarmaniii :)))