Liga prvaka
11

Duel Barcelone i Intera obećava spektakl, Chelsea mora osvojiti tri boda u Francuskoj

K. H.
Detalj s prošlogodišnjeg duela Intera i Barcelone (Foto: EPA-EFE)
Detalj s prošlogodišnjeg duela Intera i Barcelone (Foto: EPA-EFE)
U srijedu je na rasporedu preostalih osam utakmica 2. kola grupne faze Lige prvaka, a najzanimljiviji meč dana igra se na Nou Campu gdje će Barcelona dočekati Inter.

Današnji program otvorit će dvije utakmice koje se igraju u terminu od 18:55 sati, dok će se preostalih šest susreta igrati od 21 sat.

Prvi će na teren izaći igrači Genka i Napolija gdje će gosti iz Italije imati apsolutnu ulogu favorita i eventualnom pobjedom će napraviti krupan korak ka plasmanu u drugu fazu Lige prvaka s obzirom na to da su u prvom kolu porazili Liverpool na svom terenu.

Nakon toga slijedi duel Slavije iz Praga i Borussije Dortmund, dviju ekipa koje su remizirale u prvom kolu protiv Intera, odnosno protiv Barcelone.

Najzanimljiviji susret dana igra se na Nou Campu gdje će snage odmjeriti Barcelona i Inter, a ovaj susret je od velike važnosti za oba tima s obzirom na to da su u prvom kolu remizirali i da imaju po jedan bod.

Za Barcelonu bi od prve minute trebao igarti Lionel Messi, što će svakako biti veliko pojačanje za Blaugranu.

Zanimljiv meč igra se u Francuskoj gdje će Chelsea gostovati kod Lillea i ekipa Franka Lamparda jednostavno mora osvojiti tri boda s obzirom na to da su u prvom kolu poraženi od Valencije, a upravo će Valencija na svom terenu u drugom meču grupe dočekati Ajax.

Zenit će na domaćem terenu igrati protiv Benfice, a zanimljivo će biti u Njemačkoj gdje će Leipzig igrati protiv Lyona. Liverpool će na svom Anfieldu dočekati Salzburg.