Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nema bolesnije navijacke scene nego u srbiji, 90% zemlje navija za dva kluba. Kad ti bude zvjezda gostovala, 70% kragujevcana ce navijati za zvjezdu. Skroz bolesno i poremeceno
ZVJEZDA... jao jao pismenosti u PM.
Zvijezda je u Gradačcu, a Zvezda u Beogradu. Isto tako bi bilo da gostuje u Sarajevu, Mostaru a u Banjaluci već jeste... Ništa čudno pošto je najveći klub na ovim prostorima i ima najviše navijača ubjedljivo. A Feđi svaka čast, doće i publika sa ljepšim vremenom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislim da se cijela Srbija podijelila na Zvezdu i Partizan i to je to. Izuzetak Vojvodina i Novi Pazar
Radnički Niš. Napredak Zrenjanin. = ne podnose te Beogradske velikane.
Napredak je iz Kruševca a iz Zrenjanina je proleter !
Ili zvezda ili zvijezda ili zvijezda,go.no je uvijek i uvek i uvjek g. No
Pa publiku privlače samo Zvezda i Partizan ! Onda je pun stadion !
Krezavi bosnjo nista ne zna sem vrijedjanja, nista jadan nije naucio, nista. Covjek o fudbalu i navijacima prica, a vi pljujete. Pa vidis da ste poremeceni i to dobro poremeceni.
*bao te Vučić u pakaš...pa ti vrijeđaš. Vodiš se njegovom politikom glupi bošnjo-dobri bošnjo...MARŠ
Sjetit ces se ti Veleza i atmosfere
ovaj zahebo Vučića, svaki dan u medijima, na svaku temu ima nešto reći
Za Srpske uslove za kartu i nesto pojest i popit na utakmici je preskupo..
Nisi ti odavno a možda i nikad bio u Srbiji čim tako lupetaš ! Kragujevac nema nezapošljenih a plate solidne !
Sarajevo po miliona pa ti je isti omjer, jos gori. Feđa budi zadovoljan i time :)
Pola od pola milona a možda ni toliko
Stoka sitnog zuba moj Feđa, pa pogledajmo Borac, klub sa bar nekom historijom, osvajači jugoslovenskog kupa, a sad da igraju Borac-Partizan banjalučani nebi znali za koga treba navijati, a Beograd na mapi pokazat ne znaju.. haha šou!
Kloc ta ce on
pa skupe ulaznice a zaboravih da je u srbiji bajkovito imaju svi tice para ono jest da nevrijede te pare ni papira na kom se stampaju al kad vidis gomilu novaca hebiga ljudi misle da su bogati
Dovoljnpo je da vidimo u Bg broj zastava, lada i Fiat Una koji se pravi tamo.. Presmijesno i siromasno.
Moj Feđa, u Srbiji navijače samo imaju Zvezda i Partizan kad ne bojkotuju, ovih ostalih nema 5 milja sviju zajedno. Naša liga je dalkeko bolja što se toga tiče.
Napredak, Radnički N. itd, imaju i oni gradova i klubova koji ne podnose Zvezdu i Partizan. Samo što su se i kod njih progurali seoski klubovi a iz sela naravno da su svo za Zvezdu ili partizan.
bosnjo dje god dodje nesto pametuje..... ako igra u wolfzburgu glumi facu ko da je napravio Folcvagen, ako dodje u Fener, sastavlja tim, ako dolazi u repku diriguje sastav i taktiku, ako ode u Radnicki i prima platu za svoj poso pametuje o navijacima..... svuda glumimo pamet a samo poprdljivi.... suti uzmi atm karticu isprazni racun i tvoj poso je zavrsen.... sta ti glumis legendu Kragujevca.....
Marketing manager Fedja Dudic.. 👏