Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lagano gledati ovakav antifudbal. Dudicu, probudi se!
Mirso Rahimiću preuzmi krivicu zbog dovođenja svojih igrača. Menadžerska mafija
Velež je jednostavno lose odigrao ovu tekmu kao i svaku u ovoj sezoni. Premijer lige Jos uvijek nemamo standardni prvi tim i to je trenerova greska.Pojacanja koja je on doveo Kačavenda,Zajmoviić,Dejanović,Isić i Zubanović su sve samo pojačanja nisu.Nema igre,volje,żelje nicega.To je opet trenerova odgovornost.Uprava sigurno ima oropusta ali i dobrih stvari koje je uradila.Mozda bi sada najbolja bila zahvaliti Dudicu na svemu i pozeliti mu sretan put iz Veleza.
Upravo to sam jos i prije rekao..njegova napadacka taktika a ni jednog jos protivnika nismo dobili 2+ razlike to je samo izbijanje lopte napamet pa ako prodje prodje..zahvaliti mu se na prosloj sezoni i pozeliti dalji uspjeh u karijeri.
Velez Tone ka Federaciji aBd
Cvijanovic jos nije dosao na staro a ti ga svaku utakmicu guras, Pecu koji je jedan od boljih stavljas uvjek da odigra nekih 20 30 minuta, boljeg beka nisam vidio najbolji je bio u Radniku, Treba velezu i napadac i vezni i odbrana, ..Jedini igraci koji valjaju su Peco, Bogdanovic, Zvonic ,Fereira,Cosic, Radovac , Vehabovic, Salcin, Prses i naravno Ovcina za kojeg je nepotrebno pricati ...Ostalo sve zamijenuti mladjim igracima ili vec pocmite dovodit igraca.
Grozna utakmica, ko god da je pobjedio.
Ljudi shvatite kako hocete nema V od veleza starog ne zivi se od stare slave ovaj velez zivi od donacija i za 2 lige je ...ovo sto ce malo prozujati sto kane sa strane sudcima ,i opet hajde nazad borba za premier ligu..
Naš je Duda Alex Ferguson! A VI MU GA DUDLAJTE
Velež je Velež i duvajte mu ga....drag mi je to klub. Pozzz iz Sarajeva.
Pa nije, al eto uspjeli ste. Cestitam.
Hahahahaha koji lik ovaj Dudic
nikad nije lagano primiti, ma koja minuta
Ovi od onakog pocetka spali na nista.
#dudicunapolje
MIRSO RAHIMIĆU, PREUZMI KRIVICU ZBOG DOVOĐENJA SVOJIH IGRAČA...
Rahimica prave pare mroz Velez i to samo budale ne vide , to je sve jedan klan milionera a Velez je paravan
Nije dudić kriv što uprava neće da izdvoji novac za pojačanja, a laju zbog baklji RA...
Mudra izjava kvazi strucnjaka ekipa ti nije prisla golu kako treba