Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj, Dungelange se plasirao!! 😂
Čuj čuj fakat... a mi ćemo i dalje osmice primati, mi PAMETNI
@ktbffh primati osmice od kluba koji se nije Ni plasiro u grupnu fazu. Zamisli Kako bi nas onda dudelnugen natrpo
Lista država čiji se klubovi NIKAD nisu plasirali u grupnu fazu bilo kojeg evropskog takmičenja se polako smanjuje a tu listu čine: Andora, BiH, Baltičke zemlje (mislim sve tri), Farska ostrva, Lihtenštajn, Malta i Crna Gora. Sve ostale zemlje su imale barem jednom I barem jednog predstavnika ili u LP ili Ligi Evropa.Toliko o kvaliteti našeg fudbala, a sada se nastavimo k…..I sa "derbijima kola" ili kako smo "poderali FK Omladinac iz Donje Prdonjice".
@Tukelje Koga je imala S. Irska? Zaboravio si Gibraltar.
@etotisad Sjeverna Irska je imala FC Linfield (https://en.wikipedia.org/wiki/Linfield_F.C.) a Gibraltar je tek primljen u UEFU prije nekoliko godina. Eh sad, ako nam utjeha treba biti što i Gibraltar (zemlja za čiji reprezentaciju igraju amateri) onda je bolje da ne igramo nikako. Realno
Novac koje troše naši fudbalski klubovi treba usmjeriti u druge sportove. Imali bi predstavnike u Evropi u košarci, rukometu, odbojci .... i to u obje konkurencije. Gadafi je bio pametan, fudbal ukinuti! Još bi dobili sportove na koje i dijete možeš povesti bez bojazni da će ga kakav manijak pogoditi nečim.
RAJA SA BIROvA NA APARATIMA!!!
Daj marku 😁😂
Dunge lange sve fol prose, a vidi dokle dogurase
'ta će luhsenbur...
i oni nas zajebase
14 puta zaredom su osvojili tu luksembursku ligu i evo tek ove godine im je poslo za rukom da naprave neki rezultat,mozda je to rijesenje i kod nas ,da jedan klub vladaa godinama,i tako ce mu porast koeficijent,a i zaradit ce nesto tokom tih kvalifikacija..vjerujem ukoliko bi zrinjski osvojio jos 3-4puta da bi uspili uci u skupinu europa lige..
@gumenakita Već su ih izbacili jednom prije nekoliko godina.
spavas li mirno BH Telecom Premijer ligo?!
Kriza, kako kome haahhhahah
Dungelange so i tekila hahahah bascarsija se plasirala u grupnu fazu uefa
Skidaj tange ide Dudelange...
Jel to taj Dudelange koji prije par godina deklasirao Zrjinski 5:0?
@Rad Da
kad sretneš naše igrače to je tako ufurano dignutog nosa pomislio bi čovjek sve same zvijezde reala a ne igrači livada lige šta onda reći o njihovim navijačima još većim debilima prava komedija
@Aljo82 Moras imati neku mentalnu deficijenciju da budes "vatreni" navijac kluba iz chunga lunga like.
sve se moze kada se hoce..bravo ribari postari zandari ili sta vec su..a nasi profi ..aha malo morgen..