Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka napreduju nasi igraci ma gdje god da su igrali .
Nisam znao da igra u drugoj Bundesligi. Bio je dobar u repki u prijateljskim. Zasluzuje bolje.
drugoligaski igrac,koji nastupa za ekipu koja je 11. u cvajti. opet kujemo u zvijezde i svjetsku klasu nase igrace,svaka cast,jes on talenat i dobar igrac,i et uspio je vise od mene al nije to euro i svjetska klasa. znas ono statistika je ko bikiniotkriva mnogo sakrvia najbitnije,znaci po statistici on je slab igrac 22 meca 1 gol 3 asista. al eto nek on pravi show i messi i ronadlo su pravili show i imali iste i bolje pokrete al opet broj golova im je bio srazmjeran odigranim utakmicama.
kakav crni show dragi kliksovci za cijelu utakmicu prosao 4 igraca .... stvarno vam treba veto uvesti :)
bas vala,eto vazda smo imali neke igracine a samo jednom se na SP plasirali i imamo jednog oslvajace LP,al eto kod nas sve top klase i igracine.
Neka i Njemci nauce sta od nas! Bravo!
Majstor!
Jest da je bio igrac Sarajeva al nema veze😊.Drago mi je sto maldi igraci napreduju.Duljvic je nasa buducnost.Samo da ga hoce neki klub i prve Bundeslige kupit da digne jos svoj igracki nivo.Mislim da ide Dzekinim stopama.
@anel86 Ma nema veze to da li je igrao u FKS, Želji, petom, desetom. Na te stvari obraćaju pažnju samo debili. Ja sam recimo pitar, ali nemam problema. niti ću imati da pohvalim nekog igrača Želje, kao recimo Zakarića koji je bio solidan protiv Bugarske. A to gdje igra, to je nebitno uopšte, ako je neko igračina i ako ima šlifa.
Zreo za bundeslige