Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko su neki ljudi zadojeni srpstvom to je bolesno.
Pa zadojeni svojom vjerom, jel rekao šta protiv vaše? Ne smije se ni privatno veseliti da vas to ne isprovocira. A kad se tekbira na svakom ćošku to je poželjno.
Ja bi vas zadojio spermom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja stvarno ne kontam zasto se Bosnjo pali na pjesmu Vidovdan ili tri prsta? Kod Srba su tri, kod Hrvata su dva , kod Bosnjaka su jedan. Samo pokazivanje je pripadnost nekom narodu i ne vidim u tome nista lose. Pjesma Vidovdan da i ne spominjem ... Nemojte vise smarati i vezati to sa cetnicima da ne ulazim i u tu problematiku. Nije svijet nastao 90ih godina vec daleko ranije tako da izadjite vise iz svoje Kasabe.
Kompleksas, wonnabe srbin
Biti srbin je prokletstvo.
Jao Mujo,pa ti si onda proklet
Interesuje me ovi srpski trolovi vjerovatno to Putin radi o jednom trosku.Sta se vas tice sto mi vas ne volimo?Hajmo tutanj..
Zašto je ovo vijest na Klixu?? Da se narod opetsvađa,komentariše??
More on otići sa Balkana, ali ne može ljakse iz ganje...
najbolji igraci slovenije su srbi ima tu par bosnjaka! Nikad nisu bili kosarkaska nacija! A sto se tice mladih dobrih kosarkasa nemaju! Nadam se doncic jednog dana promeniti reprezentaciju!
Neki dan je ovaj debeli košarkašić i legendarnog Nowitzkog uhvatio za kuru (ima video kruži) pa šta..nek covjek radi šta hoće, čemu potreba da se o tome piše
Samo vi pjevajte, nemojte zaboraviti pasoš na granici. 🇦🇱🇦🇱
Pa logično da imaju srpske korijene inače ne bi tako dobro igrali basket 🤷
A ne znam koje cudjenje, pa geni rade.
Bravo Luka Srbine, da si nam ziv i zdrav jos mnogo godina!!!
Ima jedan chvarak ovdje za tebe Luka, zini jako...
Boje terma
Koga boli briga