Milenković o pozivu selektora
0
"Dolazim jer je sve osim uspjeha BiH manje važno"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijac 09.11.2009. u 12:11 Ko te j. ebe...uopste nam nisi potreban Milenkovicu s.u.p.c.i.no , Budalo dobar je on igrač ,samo po nalogu Dodika opstruiše igru BiH reprezentacije
ma nije ni sada treba da se odaziva kada svo vec sve bez njega odradili!!!
NNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!! MMMMAAAAAJJJJJSSSSSTTTTTTTOOOOOORRRRRREEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nakon što su nekoliko puta pregledali snimak sa utakmice Željezničara i Sarajeva, stručne osobe koje su zadužene za suđenje u Premijer ligi BiH konstatovale su da je drugi pogodak tima sa Koševa REGULARAN. Naime, posljednji igrač ispred Ibrahima Šehića, golmana tima sa Grbavice bio je njegova saigrač, Predrag Šimić. SAMO DA SE ZNA!
Nino je plakao na Marakani kad smo izgubili...Dobrodosao nazad,lave!
Jel \"ODRANIJE\" ili mozda \"OD RANIJE\", jel nepismeni portalu, zagadjivacu naseg jezickog bogatstva?
je li to onaj Milenkovic sto su mu navijaci selje psovali mater cetnicku na derbiju 2008, svaka cast seljaci, seljaci bili seljaci ostali
Nino je div,kad se samo sjetim one davne tekme protiv Spanije,kako je stopao Raula,pa to je za price bilo.
ovo je covjek kojjeg ja nenormalno cijenim, postujem i volim, nino kralju uvijek ces biti bosanac i hercegovac... a ovi sto pitaju ko je i sta ce nam, nemate pojma i vidi se da pratite repku odkad dzeko igra, nabijem vas sve, on je primjer da se nacionalnost u bosni ne odredjuje po vjeri i imenu nego po srcu i pripadnosti... Nino sretno!!!!!!!!!!!!!!!
Nino oci moje Ako bilo ko moze lose da pomisli o ovom momku nabijem ga
Svaka cast Nino! Zbog takvih kao što si ti, ja još uvijek vjerujem u ovu državu!
odbrana nam je tanka pa će dobro doći,ipak postavlja se pitanje njegove iskrenosti jer je rekao ranije da neće igrati dok je ćiro selektor.primamljivija mu je ipak mogućnost da će uz ćiru možda vidjeti afriku.
Dobro nam dosao nazad! ;)
Pogledaj utakmicu SCG-BiH i svi su tad ginuli na toj utakmici,a Milenkovic pogotovo... I nije bitno koje je vjere i gdje ga \"smjestiti\",ali jedno znam da je na toj utakmici dok je isao prema lopti da izvede aut bio u krupnom planu i pogledao u tribine i rekao \"*ebem li vam majku cetnicku\" Dakle mozes ga nazvati srbinom zbog tog sto je rodjen u Subotici... Srbi su izuzetni ljudi,ali ovi koji odbacuju cetnistvo.... Ali sa druge strane ocigledno je da se on ne osjeca kao srbin ni prvog,ni drugog red... Covjek gine za BIH ;)
svako ko je doso dobro doso ciro ovo ti je strahovit potez ...moci samo hrabro blizi smo nego ikada VOLIM TE BOSNOOO :D