Milenković o pozivu selektora
0

"Dolazim jer je sve osim uspjeha BiH manje važno"

Sarajevo-x.com
Iako je temu zvanu reprezentacija BiH prethodno prekrižio, nogometaš Ninoslav Milenković odlučio se odazvati na poziv selektora Miroslava Blaževića za utakmice protiv Portugala. Na svojoj oficijelnoj web stranici napisao je kako je njegov stav "odranije poznat", ali da je ipak promijenio mišljenje.

"Mislim da trenutno sve osim uspjeha reprezentacije i plasmana na Svjetsko prvenstvo pada u drugi, treći plan. Sva energija treba biti usmjerena samo ka uspjehu. Znam da će biti i onih koji će negativno prokomentarisati sve ovo. Recimo, da sam pogazio svoju riječ. Smatram da je uspeh reprezentacije iznad svih nas", piše Milenković. "Jednom sam rekao šta mislim, ali sam isto tako rekao da ako ikad budem zatrebao i ako ikako mogu pomoći odazvat ću se. Čvrsto vjerujem u uspjeh."

Novi/stari bh. reprezentativac je dodao i to kako je Portugal ekipa sastavljena od odličnih pojedinaca, ali on smatra da nisu nepobjedivi.

"Naša reprezentacija može pobijediti svakoga. Imamo odlične igrače, ali i odličan kolektiv koji je krasio reprezentaciju kroz čitave kvalifikacije i doveo je do baraža. Iskreno, vjerujem u uspjeh i plasman u Južnu Afriku. Budite uz nas do kraja", poručio je nogometaš kiparskog Enosis Paralimnija.