Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehh... Mogu misliti kako se nasekirao, sve mu vide i šećera prinosili
Ko vam je najodvratniji igrač protekle sezone? I zašto baš Sergio Ramos?
Mesar upropastio Salaha prošle godine, smišljeno i namjerno. Ne želim mu baš mnogo uspjeha u budućnosti. Iako je on već postigao sve što se postići može, ipak ne može biti sretan što mora živjeti sa sopstvenim karakterom. Da skratim - đubar od čovjeka.
hahahahaha..karma is a bitch
pa nije on kriv što je obrana Reala bez njega na nivou Getafea
Taj ciganski klub ni prijasnjih godina nije bio puno bolji ali su imali veliku podrsku sudija. Sad kad toga nema vidimo sta se desava.
Ramosss
Prvo skoci pa reci hop-reče novinar kojem je najveci uspjeh objava clanka na klixu, komentarisuci covjeka koji je osvojio sve sto se moglo osvojiti u svijetu fudbala, više puta. Svi neki strucnjaci u pm
prvu utakmicu pokraden ajax sad se pravda vratila
Kriv je stari ku*VAR
Bez Ronalda Real ko Sarajevo 😂
Sto je bahat ako je sluzio kaznu. Jel trebo ko habib uskocit u teren i pocet udarat redom
Kreten, sad ima vremena da se snima, ove godine nece nista osvojit.