Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naznak pomaka su tu a i bilo je vrijeme...
Pa zna se kako se biraju, naravno prednost imaju Varesanovici i sl.
Svaka čast rukovodstvu Sarajeva, izgleda da se polako stvara evropsko Sarajevo, znam da se ovo neće nekima svidjeti, ali to je realnost. (Tan je u pitanju)
Na koji način birate te "talentovane" omladince? Da li je u pitanju pozicija roditelja, djeda, rođaka, nane, bake ili se pak prodajete za par stotina KM? Sumnjam da je talenat odrednica...
Hajde de, pa da i neki nas domaci klub uzme milione na nekom omladincu. Mislim da je potrebno malo vise fokusa na slicne investicije koje bi se mogle visestruko vratiti.