Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citajuci ove komentare trebao je Osim platiti dug za Celik da bi mogli igrati.Zeljo ostane bez licence zbog dva dana kasnjenja i sve je ok.Isti slucaj bio kada je Zvijezdi zabranjeno igrati na Kosevu zbog duga prema Gradini
Mislim da bi najbolje bilo da im Zeljo i grad Sarajevo plate dugove. Inace, zenicanima (i tuzlacima) je za sve u zivotu krivo Sarajevo 😀
Iduce kolo željo gubi od slobode bolje bi bilo da su igrali protiv celika da vide poslje zrinskog u kakvom su stanju sloboda ne stoji loše sa zalaganjem i igrom
A zasto ostaje suspenzija celikovim igracima,oni isto nisu nastupili u "sluzbenom " susretu
@Ero79 Zato što tako piše u pravilniku disciplinske komisije. Nije pravilnik pisao niko iz Želje, niti je promjenjen u nedelju. Takav je kakav je, za sve isti. Vrlo jednostavno, ko hoće da shvati.
Punoglavac ‼️‼️‼️‼️‼️
pa dajte onda svima po tri boda, koji su igrali sa čelikom nerješeno ili izgubili.
@mdby Ima li razlike u igrali, i trebali igrati? Nisu sve ekipe dobile po 3 boda kada je kažnjena Zvijezda iz Gradačca, nego samo ekipa sa kojom je trebala igrati. Igrom slučaja to je blo Sarajevo.
Pa mogli su taj iznos izprosit na Zenickoj aleji i mostu...
Jao cifra koda je Ronaldo igrao sa Messiem u Celiku
Lutvi vazda voda na mlin. Izjava nakon svake utakmice...Bili smo losi....nismo zasluzili ni bod...trebali smo izgubiti 10 puta...itd...a vazda rezultat pozitivan. Malo sudije, malo savez...eto titule..
@a1ka Daj da vidimo i mi te silne izjave nakon "svake utakmice", gdje kaže da nisu zasluzili ni bod, i da su trebali izgubiti.
Sto bi rekao RamizZmaj " Je... BABU koji nemoze sina izdrzavati 40-50 god"... Selam za porodicu Osim