Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko su guzonje u avionu, osim sto su suge? inace koliko je fedja iz fotoservis.info platio kartu, mislim nije valjda da zaposleniku privatne kompanije drzava placa put u avionu?
navijam za estoniju jer mrzim bosnu.
pipo , beebeeeeee, u tor ovco,beeeee
A na zadnjoj slici, Ciro ponio porciju cevapa od Zelje :) SRETNO VECERAS!!!
VOLIM TE BOSNO!!!!!!!!!! Joj ovog Burhana, Mujezinovića... Lafo o svom trošku Mujezinović, hahahah!
jeste i Burhan, valjda da im nesto dobro prouci za pobjedu :-D
LUDJAK je.be.m ti svu zensku familiju, j.eb.o te otac tvoj koji te napravi retarrdirana!
hehe, vidi burhana, nek im zapjeva malo.... (sehidi....)....
cuj dobra atmosfera medju igracima Gdje vi vidite igrace dobra atmosfera medju iskonim politicarima punih para i prljavih misli 115 000KM za avion a lafo svi idu o svom trosku
Vise ministara nego igraca, da Bog da pocrkali svi, a igracima sretno i naravno, ocekujem pobjedu.
Svaka cast na komentarima....haha..odavno se nisam ovako ismijao..zabolio me stomak majke mi:):):) Sinan je najaci iskreveljio se boli ga racku::):
mujezinovica sam poveo ako bude gusto uvescu ga zadnji 10 min znam da baca odlicne laznjake......neku vece sam ga pratio na tv i kada baci laznjak na cevape posalje po nekoliko hiljada ljudi i pomislih ovaj je bolji od dzeke ovaj ce sin meni slavu u estoniji donijet
konacno idu BH Airlinesom... ne idu Adriom... Munibe pi**o...
pipo mame ti se na Je....m ,, J.....o te fatih terim u bulju
dagle burhana papka... vec idi ilahije pjevaj papak jedan.. hahah