Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Dino, soldier blue :)) mašinovođa naš. U onakvoj ruševini igrati a biti višestruki šampion nije mala stvar, pare danas jesu sve, za sve drugo treba plavo srce ;)
samo je jos trebao reci da je on Ferguson za ostale trenere u ligi-koji klon !
Nije, nego je Osim :))
a sto kaze ovaj siljak da su osjetili na budzetu nedolazak gostiju ,pa i ne osjetili lopovi kad je karta 10 km,a nit stolica,nit wc,nit ista...i onda se zalite kad odete na gostovanje...yebi selju,živi u veselju !!!
DA JE OLD TRAFOD NEBI JAMAKU ODSKOČILA LOPTA KOD ONE ŠANSE KADA JE SA METAR FULIO!
pokušaj nekad pročitati cijelu rečenicu!
Upravo tako Bosanski Old Traford
Koliko je poznato, korida se SAMO na Koševu održavala...progooglaj loma :))
šta je onda Bilinoooooooooooooo....e moj brkenđoooo
Bilino je sadaka države za skenjanu zeničku privredu, pa eto da se ima gdje raja i okupit', bez uvrede, Bilino sami zeničani nikad ne bi napravili...