Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bude od prave raje gledo tekmu na TV-u, pakaš.
Stavite Konjića da im komentariše.... ima da pojedu obje šake i otkinu uši za 90 minuta.
Prijenos : http://tinyurl.com/zeljeznicar-lovcen
ma bit ce i besplatan stream sigurno,,,, za sve one koji ne mogu na stadion
plati utakmicu plati vrelo bosne ako nemas para idi na ulicu hodaj okolo cekaj kako ce te kakav ker ujest za g uzicu ako te ujede plati doktora pa nije ni cudo sto su pune crne hronike aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Volio bih da nema ni na Mojoj TV! Svi vi koji se žalite ste teletext navijači, Svi fol naki navijači!
balije protiv hrvata!!!!
Glup si.
Ljakse, zili mi ruka!
Jebo vam Moja Tv mater. Neka se u Sarajevu moze gledati a nas ostale ko jebe. Nabijem i BHT i sve ostale tv kuce na kurac
Slažem se sa nabijanjem ali zar je MojaTV ograničena na Sarajevo?
ma tu je to isto sve , ko da mi ostali Bosanci i Hercegovci koji ne mozemo imati paket od BHT-a ne bi voljeli gledati BH predstavnike u Evropi ?
Jucer na sjednici se znaju zaliti kako se ne placa RTV preplata,a ja kazem kome da je placam kad ne mozemo nista gledati u kvalitetnoj slici i u direktnom prijenosu.SRAMOTA.Znaju govorit kako imaju dug zbog neplacanja kablovski i telekom operatera.PA NE TREBA VAM NIKAD PLATIT.
Hajmo ljoze
Konačno jedan svjetski spektakl ekskluzivno na BH Telekomu.
Po ekskluzivnoj cijeni :D
Koga još zanima Zeljo
Koga još zanima Zeljo, jedino pogledat zbog Lovcena.
Isto kao što si pratio neke druge zbog radi Zete :D