Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove prijateljski meč. 🇧🇦❤️🇺🇸❤️🇧🇦
Da je sa Rusima bijo bi neprijateljski.
Nikad jaci sastav jes ih Petev slozio probro po necijoj zelji iz SAVEZA
Svejedno ih necu gledati
Da li je moguce? Ja sam mislo da nikad nece poceti. Da su se ovoliko pripremali za Fince i Ukrajinu, gdje bi nam bio kraj.
Nebi ih gledao da mi ispod prozora igraju. Zaboli me ona stvar za njih. Nova bolje bi bilo da prenosite Košarku ili Američki nogomet već te bijednike.
Znas kad cu gledati te primadone.
Sretno zmajevi. Mi smo uz vas kako god ide. Odigrajte dobro i izbacite nam jos 2-3 standardna reprezentativaca i to je to.
Koga boli tuki
Nije vrijedno da ionako polomljeni san jos vise unistim
fbUser1629124679 jasam sabe zato vakoi pisem.poyy
Ameri nazivaju Bošnje europian tallibans... smiju im se
Hajmo zmajevi donovog poraza.neknam amerika dane jeno 3 ami njima 1 pada govorimo bilismo bolji alsu amerikanCi imali vise srece.
Razvalićemo hin, vidjećeš. Osvetićemo Osamu i Palestince.
Sabitmajstore popravi pravopis molim te. Iako si napisao samo 1 rečenicu, užasno je bilo čitati i tu jednu. Puno sreće Bosni i Hercegovini večeras. Nek pokažu da i naši bh igrači nisu loši, nego da se igra dobar fudbal. Samo je Bilbija trebao igrati večeras.
Gremo dečki, bumo im pi3du zdrapali.