Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad treba kupit, pa ako prodju onda opet prodat i uzet pare
oni ce 70% ispasti
jel im sudija dodjelio penal sto su pale?
Loši bili fakat neutralan sinoć ali prvo što mi palo na pamet jeste da Juve nema jakih utakmica u Italiji.Namaju nikakve konkurencije vec duzi niz godina u Italiji i to se osjeti nešto slično poput PSGa- ali imaju kvalitet da ovo nadoknade svakako
@NONAMEXXL Upravo to.Juventus je sav novac uložio da naprave dobar tim za lp i glavni cilj im je da osvoje..Neki fakat misle da će Juventus tek tako propustiti ovo hahaha..Atletico je dosta dobar ali proći će Juve živi bili pa vidjeli.
Napuhana ekipa