Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomalo sa ovakvim vijestima, štrumfovi čireve dobijaju! hihihi
KAKO DRUGACIJE OBJASNITI OVOLIKI BROJ " KOMENTARA " MANIJAKA NA CLANAK KOJI NEMA VEZE SA ZELJOM . NOCNA MORA ZVANA : FK SARAJEVO . POZDRAV BORDO ARMIJI I SVIM NORMALNIM KOMSIJAMA .
@EmiRem Hahaha klasicni gl.upi skretnicar,pa ta zeta je ispred vas na Evropskoj sceni....Mi smo jedini klub iz BIH koji je medju najboljim,jedini klub koji osvijetli obraz ovoj drzavi,a vi i dalje baljezgajte o duplim u najgoroj ligi na svijetu.Cak nam je liga predzadnja,pa logicno kad nam je "prvak fantastican"
E zamisli onda tek kakvi ste vi kad niste dio te price o kojoj ti pricas (nema vas medju 420 ekipa svijeta itd), ja ne mogu ni zamisliti na sta tek vi licite!
I strumfovi od evropskih klubova poceli pratit Sarajevo, aferim!!!!
ZVANA FK SARAJEVO .
Cime se ovi maleni hvale to je bas da places od smijeha...420. mjesto na nekim izmisljenim listama, sad neko pravo glasa na nekim supljim seminarima, onda kako svjetlaju obraz u europi tako sto ispadaju od ekipe koju google earth nije uspio pronaci i kojoj su juniori psv-a zabili 14 komada....Hajd neka, kad im je jedino to ostalo
FK Sarajevo je jedini klub iz BiH s punopravnim članstvom i pravom glasa u Asocijaciji evropskih klubova (ECA)...., PAMETNOM DOSTA.....
DUGOGODIŠNJI VOĐA FK SARAJEVO NAKON TOLIKO GODINA PROVEDENIH NA TRIBINI MAJI PITI PRAVI ZUBE...TAKO KAŽU ALPAŠINCI HEHE
ŽELJO ŠAMPION!!!
Joj što ne mogu ove šuplje xD Lafo "uspostavio važne kontakte" a kad prevedeš sa ovog napuhano-novinarskog na naški, lik se ustvari poselamio sa nekim šeikom i ovaj mu je reko par rečenica nešto u smislu "Bosnia our brothers, good, yes... we love ćevapi" i otišo svojim poslom.
@... A kada će te vi bijednici sa golubarnika skupiti 50KM da vam postavim onaj lim iznad zapadne, nazovimo je, "tribine" ili tek morate prositi za isto???
MOLIM DA SE OVO BOLDIRA "...FK Sarajevo, koji je jedini klub iz BiH s punopravnim članstvom i pravom glasa..."
Ovaj Dino je isto ovi Romi što prose po Sarajevu. Samo hoda i vuče ljude za rukav da neko ''ulaže'' čitaj da sadake Torpedu. J.b.t. zna li iko u tom kvazi klubu namaći koju marku, a da ne traži???
Mi ponešto i uspijemo Titula Kup Dupla kruna ... Laganim koracima.
Mi bar nesto pokusavamo, za razliku od vas gdje nema ni ideje ni napretka, svi vasi projekti su usmjereni ka sudijama!