Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinamo Jedina ekipa u evropskim takmicenjima koja jos nema primjeljnog gola
Zelio bi ovim BiH patriotama sto jos zive u 90-tim da porucim ovo je sport i to na razini koju mozemo sanjati i koju necemo dostici dok god se busamo supljim patriotizmom pomocu kojeg odrzavamo stanje u drzavi kakvo jeste, dok takvi i dalje na konto suplje nas sviju kradu.
Pjanić nema mjesta u Dinamu,..
Tako je to kad drzave stanu iza klubova....Sto nesto slicno ne uradi Hajduk ili trenutno Partizan?
@Punamikapa Sto nesto ne uradi Cadiz ili Oveido?
@Punamikapa, ne lupaj,nisu stale države nego menadžment tih klubova,pa čiji je hajduk i Partizan ta nisu Mađarski,nema u njih lidera i struke,..dok je u hajduka Pavasović i naš Hajduk nema napretka,..
Ima ona pjesama SVE DODZE I PRODZE , citam komentare ovih bubuljicara iza skrivenih profila.Dzaba sve opet pasos BiH opet glavni Grad Sarajevo opet pest Bih opet nemoze dok vam Mujo iz Sarajeva nekaze moze.I tako godine prolaze snovi i nade blijede Bosna ostaje do sudnjeg dana .Selam svim Srbima i Hrvatima iz Sarajeva i nase Bosne lijepe.....
Bome jaki i dz i cz, nema šta. I rijeka je iznenadila
Dva najveca kluba na balkanu. Crvena Zvezda i Dinamo Zagreb. Sta se drugo ocekivali??
Kakav je Dinamo peh, ispadaju u uprvom kolu knockout faze. Mada, bili su fantastični do sada. Svjetlosne godine ispred naše lige.
Joj Celtica trube! Eto zašto je Torpedo Udbaspor sa lavor-tuđeg stadiona odigrao solidno protiv njih.
Sretno komšije .
Pa nece valjda Sarajevo, Zeljo, Borac, Zrinjski i slicno??
Pišam na ove što mješaju sport i svoja jadna politička opredjeljenja
zamislite imate ovakav klub a njegovi navijači na sastanku sa zoranom mamićim u lice mu kažu da će urinirat po dinamu i mamićima jesu li to navijači il aktivisti
Oj Dinamo poginutcu za te Kao Srjepan Radic za Hrvate
volim kad dobiju one prepotentne vodozemce, posebn slast.
Vidim dosta ljubitelja ljubljenja zarazene lesine po komentarima, zaista uzasno smrdi. 🤢🤮🤮