Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da si dosao u moj Hajduk imao bi veće šanse da osvojiš titulu. Nadam se da će moj Hajduk biti prvak vrijeme je. Mi smo doveli Kalinića i Klejnhešera iz Osijeka koji može igrati kao ofanzivni vezni i krilo. Nadam se još kojem pojačanju i ako nastavimo igrati kao na jesen bićemo prvaci. Volim te Hajduče. Još da mi rukometaši BIH prodju grupu godina bi započela odlični.
@Arrow96 mislis sanse kao i predhidnih 19 godina? Prerano se titula slavi, Dinamo je u trenutnoj krizi al to ce sad u drugom djelu prvenstva biti proslost, Kalinic nije pojacanje nikakvi sto ce se svi uvjeriti a madar je ok igrac