Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvezda igrala ligu prvaka dinamo prosao dalje u europa ligi pa proslih sezona hajduk partizan maribor vardar rijeka svi igrali grupne faze europskih takmicenja a nama je u bosni uspjeh ako izbacimo kakav tim s malte gibraltara luksemburga eh tad se dizemo u nebesa mi smo jad i cemer
@originaltaste4455 A šta ti konkretno radiš da budemo bolji? To bi, pretpostavljam, trebao neko drugi da uradi pa da ti samo budeš ponosan?
Sve je to istina. Zaboravljas samo jedno, dok su oni igrali fudbal, kod nas su stadioni sluzili kao logori. Ali opet to nije izgovor da mi nakon 20 i kusur godina nismo igrali grupnu fazu lige prvaka ili kup uefa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nema sta cestitamo komsijama jer sto jes jes ali znaju sutati loptu
@Jonizator zvezda nije tema clanka, jebala te zvezda ...
@Jonizator NEMA PRAVOSLAVNIH U BOSNI DO DOLASKA OSMANLIJA, BOSNA IMALA SVOJ NAROD "Ne treba gubiti iz vida, da u pravoj Bosni ( Hum i delovi Raške se izuzimaju ) NIJE BILO u Tvrtkovo doba PRAVOSLAVNIH. Za nas je ovo pitanje DEFINITIVNO rešeno." *piše MIHAJLO DINIĆ, SRPSKI HISTORIČAR u Jugoslovenskom istorijskom časopisu I godina, str 151.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretno Dinamo... bas su gradjanski tim.. Uvijek su prihvatali i privlacili igrace sa cijelog Balkana. Moja podrska im je rezervisana.
Dinamo se do 45-te i komunista zvao "HNK Građanski".
Recite Mamicu nek preuzme Sarajevo da vide nasi kako se vodi klub
Udaljiš (sticajem okolnosti) lopova i vidi šta se dešava. Procvat kluba.
svaka cast ima puno i nasoh igraca koji ce napredovat igrajuci ove utakmice europa lige
Mamić je bio vizionar, da nije bilo tako i Dinamo bi pored ostalih "velikih" klubova iz bivše nam, bi okatastrofa ..
@IsraelInDaHeart popušim i ja tebi pa da budemo kvit, glupane glupi, ali šta je imam crtati neobrazovanom servu-slugi kojem je uzor ratni zločinac i GENOCIDAŠ, turski slugo !!!
Bosnjo
NEma druga, SVAKA ČAST !
A Bošnjaci mislili da je do Mamića. Eto vam budaletine vaš menadžer Mamić. Izvuko milione iz kluba a oni kažu "pa dobar je vidi šta je napravio od Dinama". Eto koliko te život na Balkanu prilagodi na kriminal i korupciju, postane ti normalno da kradu od tebe.
i onda netko usporedi bh ligu sa HNLom.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAB
hahahahha sto me nasmija