Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinamo puno kvalitetnija ekipa,Olmov gol u stilu Messija...veceras zakazao Gojak...ono nebelo zakazao,pomogao mu je cak i Bjelica sa trenerskim taktikama,kockali su se i obilo im se od glavu sto se tice prve tekme...no uzvrat je blizu i ne vjerujem da nece imati problema s prolazom
@Rambo je posto najbolji lik na ovom klixu
Dani Olmo ce oboriti rekord transfera Marka Pjace od 23 milijuna sa sigurnoscu, koja igracina .
Puno bolji Dinamo , najkvalitetnija ekipa na balkanu daleko, podrska u revanšu !
o čemuvti lupaš nesrećniče!Zcezda je večeras odigrala 35 utakmicu u 25 meseci u evropi!!2017 prošli grupe,ispali od spartak iz moskve na proleće 0:0,0:1,dinamo tad nije ni ligu uefa igrao!!2018,oni prošli grupe igrali sa nikad gorim anderlehtom i fenerom,mi igrali u ligi šampiona dobili Liverpul,hej!
Kopenhagen je ekipa koja je u poslednjih 13 godina igrala 12 godina grupe evropskih takmičenja,večeras mi 8 šuteva u okvir,oni taj jedan iz penala,hej!!jedina ekipa ikada 2017 iz prvog kola igrali grupe lige uefe,a prošle jedina ekipa ikada iz prvog kola kvalifikacija za ligu šampiona igrali grupe!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tu su negdje oba tima, blaga prednost Madjarima u revansu
@MamayevKurgan haha neznam po cemu dvije sanse stvorili...imali su srece Dinamo je trebo bar 3 komada zabiti
Možda su sebi sad zakomplicirali. Vidjeti ćemo za sedam dana.
Sad ce onaj jadni Rambo sa dna tabele orgijati na ovu temu