Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sušiću nemoj da glup ispadnes zbog ovog igrača.
hajdukovac sam ali smatram da svak ko dodje u Dinamo ima veliku sansu napredovati, to sve ovisi o njemu
nije li logicno da bar navijas za bilo koji od dva mostarska kluba?
navijam za Zrinju, Hajduk i Chelseu!!!! imam jedan u BIH,CRO i EU.
E cuj za Zrinjski navija.. Olos Hercegovacka :D
Veci papak nije igro u gradu Sarajevu...mislim na sve timove ukljucujuci i Slaviju
ja da sam trener zvao bi momka da igra za repku
Safete kljusino, je li vrijeme da decka zovnes ?? Zvao si Alispahica koji je igrao 3 puta slabije dok je igrao u Dinamu. Obrati paznju na Branimira Hrgotu. Decko igra u Borussiji Monchendgladbach, rodjen je u Jajcu - danas 2 gola zabio. Tu su Kolasinac (Schalke), Bickakcic (Eintracht, njbolji defanzivac Zwite), Arslanagic (Standard Lijez) i Nadarevic (Genoa), itd itd.... Pa jesi li ti normalan Safete ja se ponekad upitam ???
sigurno ce ti pape vidjet ovo
za huseijinovica se slazem ali i susic je sam rekao da ga planira zvati kada skine visak kilograma i kada dobije minutazu polako ispunjava to i vjerujem da ce mozda vec sljedecu utakmicu zaigrati. hrgota igra za mladu svedsku repku a mislim da preferira vise hrvatsku. a ima i problem taj sto u njemackoj samo 3 igraca smiju igrati u prvom sastavu koja su van evropske unije kada bi uzeo bih sportsko drzavljanstvo upao bi u tu skupinu. nadarevic je tek odigrao dvije utakmice u serie A i mislim da je tu kvalitetniji i lulic i salihovic i stevanovic i ibricic na toj poziciji. za kolasinca je poznato sta treba uraditi otici sam podnjeti zahtjev za drzavljanstvom i onda moze ocekivati poziv. i to je posteno nikog se ne moli ni bilo sta ako mu je cast i zelja da igra neka ispuni odredjene uslove i neka onda ceka poziv, safet je dokazao da je normalan kroz kvalifikacije smiren je odmjeren i uvijek ima dobar komentar. a i igra repke nikada nije bila bolja.
Nije džabe igro u Sarajevu :)
Jest dzabe ja misli da mu nisu isplatili sve :P
Jesu! Kad smo uzeli levskog, tu je leglo neki' para... =)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Safete vrijeme je da zovnes majstora koji je bolji od pola taraba u repki,a otjerat pticurinu koji je pogrijesio profesiju,Lijep jest al nezna igrat,idi svraka manekenisi se.
i za kolko su ga ono prodali?pet hiljada? Mamić će ga ispalit za par miliona
cim to prihvati dinamova cizma moze se i ocekivati neki rezultat. u sarajevu nebi imao ni za virsle
majstorr
trpaj saidee