Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentator sa Arene na aparatima, pakas. Dinamo je institucija.
Bravo Dinamo, veliki uspjeh i sjajno vođenje od strane Hercegovca i predsjednik Dinama Mirka Barišića skup s trenerom Čačićem koji je s Hercegovinom povezan preko zeta iz Gruda. Bravo i za Gojaka i Dilavera. Naravno, čestitke i Mamiću koji budnim okom iz Međugorja sve nadgleda da Dinamo i dalje bude dominatorski sportski kolektiv.
Kako ovi Hrvati imaju pobjednicki mentalitet, nije da s..em ali ovo govorim kao bosanac nezavidni, koliko smo mi zaostali to je nerealno, mi smo naucili samo da mrzimo i pljujemo sve oko sebe a ljudi idu naprijed, dolazi im Barcelona, Real, City, Psg.. nije to samo sport u pitanju, samo pogledat kakve svjetske zvijezde ljetuju u Hr. Stvarno smo mentalno najveca bijeda na svijetu. Cestitam Dinamu!
To mozes reci samo za sebe.
Je, Dinamo ide dalje. Igra, kako tako prvo poluvrime, a za gol Petka je valjalo gledati. Drugo poluvrime losi, izdušili. Samo srićon idu dalje.
A Vučičeva zvezda 😂😂😂😂😂
Ubjedljivo najjači klub na ovim prostorima!
Noćas je spektakl na Poljudu , da se vidi kako se navija za svoj klub!
Tako se to radi, bez puno galame i buke.
Jos da imaju pravog trenera gdje bi im bio kraj!Katastrofalno poslozena momcad zamjene sem Bockaja sivilo.Za LP treba ipak vise
Svaka cast Dinamu ali Srbija ce od sljedece sezone imat direktnog ucesnika lige prvaka
Bravo Dinamo Zagreb. Mozda ostatak balkana podje kopirat nacin kako do uspjeha. U Sarajevu je bitno da igraju podobni a ne sposobni….takva im je i akademija.
Balkanski Shakhtar Donetsk.. Odes igrati za Dinamo, pokazes se i ides dalje.. Sve je na tebi.. Svaka cast Dinamo.
Bravo za Dinamo i naravno nase momke koji tamo igraju
Modri su najbolji klub na Balkanu,jednostavno najozbiljnija ekipa...Koliko god to zvucalo nevjerovatno...
Doktori malo je reci.Svaka cast
Isto ko nase Sarajevo.
Svaka cast
Mada su danas isto od 60-90 - te gadno visili gore od Zvezde Norvezani ih slamali kao i Romu prosle godine Izvuko se Dinamo sa, Moharramiem, Bočkajom i Drmićem
Kom milo kom drago Dinamo proizvede igraca za izvoz A grad ga mrzi Pederi i na vlasti u Zagrebu ga mrze Nemaju stadiona i opet rade i gaze