"Imalo bi smisla"
53

Dinamo objavom o Modriću raspametio navijače: Šta to "kriju" španske novine?

D. P.
Dinamo je zakupio cijelu stranicu (Foto: Screenshot/GNK Dinamo)
Dinamo je zakupio cijelu stranicu (Foto: Screenshot/GNK Dinamo)
Zagrebački Dinamo jutros je priredio potez kojim je potpuno raspametio svoje navijače, a tiče se potencijalnog povratka Luke Modrića na Maksimir.

Navijači Dinama već dugo priželjkuju i prizivaju svoje najveće ime natrag u klub nakon više od decenije dominacije evropskim nogometom.

Modrić i u 39. godini života igra na vrhunskom nivou u Realu, ali se očekuje da uskoro dođe kraj sjajnoj karijeri u Kraljevskom klubu kroz koju je došao i do najvećeg dostignuća, osvajanja Zlatne lopte.

Dinamo je u cilju kampanje vraćanja Luke Modrića zakupio cijelu stranicu uglednog španskog lista Marca te današnjim videosnimkom potpuno raspametio navijače.

Na kratkom snimku se vidi da osoba okreće stranicu Marce, a onda pronalazi sliku Modrićevog dresa u Dinamu uz poruku "Imalo bi smisla". Video je privukao veliku pažnju fanova.

Marcu dnevno čitaju milioni Španaca i naravno da je ova objava već odjeknula i u ovoj zemlji gdje se s nestrpljenjem očekuje šta će biti s Modrićem narednog ljeta kada mu istekne ugovor s Realom.