Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inaće ne volim priče o nogometašima starosti 15 - 18 godina. Nikada ništa lijepo s njima i njihovim roditeljima i menadžerima. Željo je tako olako ispustio Gojaka, ne znam detalje ali bilo je svega: ucjena, prijetnji, zahtjeva...
POŠTO SU BLOKIRALI MOJ POST ONDA OVAKO: Ne volim priče o mladim nogometašima, uvijek su tu roditelji, menadžeri. I Željo ima jakolloša iskustva s mladim igračima , njihovim roditeljima i menadžetima.
Sta ce roditelji potrcali za pare... Da je ostao Dinamo bio bi poput gojaka/Olma otisao bi u veci klub. Ovako ce otic u veci klub pa na posudbe i propast ce ko i Halilović
Možda nije moralno ali je 100% legalno
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Tko je išao mimo dinamo nije dobro završio.... Nadati je se da će ovaj mali biti izuzetak
Pametnom politikom i stalnim radom Hrvati nam otimaju talente. Prate ljudi talente, šalju agente,plaćaju ih da prate omladinske pogone. Mi ih prozovemo kad ih Hrvati pronađu i odvedu. Kasnimo ljudi, kasnimo ..