Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudio je Bognar iz Madjarske. Pametni ljudi. Strani sudija i brige nema. Kod nas , posebno Borcu sude ljudi iz Bosanske Gradiske, I.Sarajeva i slicno.
Ma sude i naši, prodane pi*ke.
Sto posto ste u pravu. I dosta sudija i u Federalnoj i u ligi RS, ali i u Premijer ligi su prijavljeni u jednom mjestu (ili kantonu), a realno zive i porijeklom su iz drugog. Bivaju delegirani i sude ekipama kojima ne bi smjeli. Taj dio se mora rijesiti da bi fudbal kod nas dalje napredovao.
Dinamo je institucija i klasa iznad svih ostalij klubova u ex yugi, jednostavno imaju pobjednicki mentalitet i iskustvo a ovaj Hajduk sto prodaje utakmice ( Hajduk - Varazdin 0-1 )nikad nece bit prvak pored Dinama i ne treba da bude jer je gubinticki i kockarski klub.
Kakva golcina Petkovica, a i onaj Hodza je dobro zavuko 😃
Niko kao dinamo real ovih prostora
Rijeka je losa, u Premijer ligi bi bili u prva 4
a hajduk doso do potoka malo mu falilo da se napije vode
Sućut Jakiroviću povodom smrti majke! Čestitke Dinamo i Jakoroviću na osvojenom prvenstvu!
Dinamo,nije to vise ona ekipa od ranije,Dinamo u 1.pol. nema nijedan korner.Dinamo je bio dok je Mamic bio tu,sada Dinamo lagano pada.
Dinamo sa pola gasa osvaja titulu bas kao i Manchester City,jos Dinamo ima tekmu manje
otkud ti da ima tekmu manje ?
Steta za Rijeku. Kao neko ko je neutralan bolji su bili ,ali nazalost fudbal se ne igra 75min. Cestitke Dinamu na tituli.
izadjite na balkone pozdravite sampione.
Nemam balkon,mogu li da prozora samo??