Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovoga \"zastavu sa ljiljanima\"???! Sta bi onda trebali raditi kad unesu zastavu \'rvatske ili Srbije? Smrtna kazna?!
Ko donese zastavu sa ljilijanima bi trebao imati besplatan ulaz.
Ovako bi trebalo i u BiH ko go donese transparent Noz Zica, zastavu sa ljiljanima ili bilo koje druge fasisticke transparente iz proslog ili drugog svjetskog odma kazna velika kazna!
od sad navijam za dinamo minsk
Ma Rusija i okolne zemlje sto su nekad bile dio Sovjetske Unije imaju sada previse nacista. Izgleda svi muslimani u teroriste, a svi ortodoksi u Naciste...jebiga dobro smo ona i prosli u Bosni ovoj...