Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uefin porez na navijace...
Ovo je skolski primjer olicenja nacije gdje se drzava gubi u bezveznim stvarima a ne posvecuje odgoju i kulturi nacije pogotovu poslije ratnoj omladini.Izgleda da je vrhu politike bitnije nacionalno ultra stranacko obiljezje i dokazivanje na radikalan nacin od onog finog obrazovnog i kulturnogsto i dolikuje u normalnim uslovima.Ovdje se izvinjavam vrlo malom procentu onih finih i kulturnih.
gospe mežugorska pokažinam prave pute nedaj da budemo ko jugočetnici srbi
@JozoArapovic bogati Jozo jedino vi, Srbi i ovi iz istocne Europe dobivate kazne i igrate pred praznim stadionima, kako klubovi tako i reprezentacije. Vatikan vas voli, mora da ste Sorosu stali na zulj(HDZ).
Ne vredi,gori ste u svakom pogledu!!!
ovo iopet bošnijaci sa sorošem nešta mute .snam pousdano prek fra gojka iz gruda daje ovo dijelo imperijalistićki bošnjijaka .svakako jaki udraci na bjelaćku rasu i gospe namje okrenula ledža.al samo jih mi hrvacki sokolovi is gruda unjihovim naumima zaustaviti možemo