Prijateljska utakmica
0
Dinamo i Vaha stižu na Grbavicu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam što se javlja neko ko nevoli ZELJU . Imate drugi tema i komentarisite tamo na tekstove o vama voljenim klubovima . Ovako se samo brukate i pokazujete kako imate nizak nivo inteligencije i neizljecene komplekse . @nedim bh , ako pogledas sastav Dinama , nedostaju im 4 igraca tako da se nemoze rec da dolaze sa drugim timom . Tu su Samir , Biscan ,Cufre , Morales , Rukavina ...
zapalite ponovo Hrvatsku zastavu,ŽALOSNO JE S KIM DINAMO IGRA PRIJATELJSKE UTAKMICE
Sretan rodjendan strumfovi
posudit cu dzeku vahi, da ga malo pripremi kroz ovu utakmicu.
oba kluba su hrvatski.
Iskreno, zaboli me k-u-r-a-c
Svaka cast pravo prijateljstvo Dinama i Zelje....
\"Gledaoci će zauzeti mjesta ne južnoj i sjevernoj tribini NAšEG stadiona, a cijene ulaznica su 5 KM za obje tribine\" Kojeg vašeg?
E ovo je prekrasno vidjeti, istinski hrvatski klub koji se nikad nije pokorio bivsem sistemu se sastaje sa klubom kojeg su osnovali hrvatski radnici zeljeznice, ma milina!
LIBO NAS TAKI I MI CEMO 2016. SLAVITIi 70 - TI , MI SMO KLUB SA TRADICIJOM NI ORASJE NAM NIJE NI DO KOLJENA , MI SMO DIVOVI , MIRZA JE KING.
OSTAVITE VAHU U JABLANICI KAD SE BUDETE VRACALI
Dolaze li purgeri?
90 godina ponosa, slave, uspijeha. Ti si nasa ljubav prva. Volim te ZELJO...
nisu dosli u punom sastavu da nebi previse nalupali zelju po usima...
sastali se ustaški klubovi !