Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazak Majera šansa za Gojaka? Pa novinarcicu dragi, taj Gojak je imao sve šanse svijeta, tri sezone bio prva postava u svim europskim utakmicama Dinama, otišao u Torino koji je imao nakon probne sezone pravo prve kupovine i ljudi odustali... A i kod njih u Torinu je dobijao dovoljno prilika. Jednostavno, limitiran igrač, a ma tržištu nema emocija odavno, opstaju najbolji i penju se ka vrhu samo najbolji...
Ja mislim ds je Majer srpsko prezime hahahahahahah
Dinamo je već upadom u skupine Europa Lige zaradio 12 mil. €, prodajom Majera 12 mil. €, Gavranović je otišao za 2.5 mil. € i još u blagajnu sjedaju razni bonusi od prošlih prodaja, cca 5 mil. €. Dakle Dinamo si je već posložio financijsku sliku za ovu i iduću sezonu odnosno osigurao si je od prodaje igrača i UEFA nagrada 63 milijuna KM, a gdje su još sponzori i lova od TV prava + lova od pobjeda u skupinama EL.
Bilo sjajno kada bi Dinamo preokrenuo negativan rezultat protiv Šerifa u zadnjem pretkolu kvalifikacija LP, ali čini se da glavni u Dinamu i ne pate previše zbog toga i daju podršku treneru Krznaru koji očito ima zadatak izgraditi novu momčad Dinama kroz nešto lakše utakmice Europa Lige.
Dobar igrač, teško će naći zamjenu za njega.
igracina, dobro potkovan sto bi se reklo, da je zabio ono protiv šerifa druga prica bi se vrtila👏🏻