Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar Meshin prsluk ispod sakoa!
Jedini top klasa E.Dž.
Samo nastavi majstore, do kraja da budes medju najboljim strijelcima kvalifikacija
Asmir Begović fb status: "Neko chat #dosadno" hahahahahaha
Krenulo našem Dijamantu, otkako je prekinuo sa manekenkom stalno je u igri i dobroj formi...Poenta toga je :Kad ti loše krene samo otkači neku Amru...
Cuj od kad to?
Peticija: Kloc-trik. Da vidimo čija baba..... Eto vam sad hejteri. Bravo Edine! Nema veze što je Andora, haj bogati, go je go. Dvi stative, vratnice, kako hoš. I kod nas u mahali i tamo u toj državici. Jooj još je tražim na karti. Andoraaa, hodi hodi, Andoriiceeeee. Heh, dobro im, neće da se odazovu Bosancu, mamu im.
Jackson majstor...Lula pravi Zmaj!