Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže brat spaho derrick rose izvodi slobodan udarac ahhaha
@Mehaaa Ja ba, ja kontam kakav sad Rose 😂... Izgleda da Spaho navija za Englesku skoro kao i za BiH. Hajd neka, citav zivot ceka da prodju na penale. Ja licno engleze ne mogu smislit
Malo vas sudija pogur'o malo se vi progurali i na guzove prodjoste.
SPAHO: "JETRVA SELEKTORA GORDOG ALBIONA PROSLE SEDMICE JE BILA KOD ZAOVE SELEKTORA LOS KAFETEROSA, U ZADNJIH 20 GODINA SE NISU POSJECIVALE PA SU TAKO POD PROLETSTVOM POSJECIVANJA" SPAHO MORONCINO FOKUSIRAJ SE NA UTAKMICU I NE GRJESI U PRENOSU I NAZIVAJ EKIPE NJIHOVIM ZVANICNIM IMENIMA STATISTICARU STARI!!!
Koja ste vi govna od ljudi. Pusti čovjeka da radi svoj posao. Kakvih danas ima on je baš korektan.
najveće hinje su englezi . žao mi je što su pobijedili...
Velid Spaho stari statisticar. Od glupih i nekorisnih informacija mi je zlo
Idi ti komentarisi, siguran sam da ne moze niko napravit onajvu atmosferu i probudi zelju za gledanjem utakmice kao Velid
Englezi su dokaz da i sreca igra veliku ulogu u fudbalu, ubjedljivo najlaksa grupa, a zatim i preloša Kolumbija u 1/8 finala, i prolaz uz mnogo srece.
Prije bi rekao da je Kolumbija imala strašnu sreću, pa je zabila onaj gol u nadoknadi. Kolumbija kojoj je prvi šut bio onaj zicer Cuadrada i to je sve što su uradili za čitav meč. Engleska bila dominantnija na terenu i apsolutno zasluženo prošli. Ne znam čemu toliki hejt prema Englezima, svaki komentar na isti kalup..
@Terminatoor1 potpuno si upravu..ljudi mrze engleze,i onda sve sto im se svira je nastimano ili sretno...englezi dominirali veceras i mogu ici i do finala..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bravo Englezi...volim vas samo iz razloga sto vas servi mrze...
DOSTA MI JE VISE PROKLETSTVA. TU RIJEC SAM DANAS CUO I PROCITAO VISE OD 450 PUTA ZAHVALJUJUCI VELIDU SPAHI
Kako ce vas Svedi ohladiti. Tu vam ni penali, valjanje po terenu, nece pomoci
alo kliksovci mars na spavanje, vakag vam ne